0

Imagini cu ecranul iPhone 7S și alte noutăți

Așa cum era de așteptat, noi imagini cu iPhone 7S au fost dezvăluite publicului. Acestea demonstrează o posibilă schimbare majoră, implementată de Apple la panoul frontal și la ecranul smartphone-ului iPhone 7S.

Weibo – una dintre cele mai mari rețele de socializare din China – a dat publicității din nou imagini cu posibile noi caracteristici ale iPhone 7S.

Fotografiile vehiculate prezintă panoul frontal al iPhone 7S. Analizând aceste imagini, se poate deduce faptul că schimbările interioare nu sunt foarte mari față de iPhone 7.

Au existat zvonuri care susțin faptul că performanțele smartphone-ului iPhone 7S le vor depăși cu mult pe cele ale predecesorilor săi. În ceea ce privește rezistența la apă, nu va exista nicio îmbunătățire. Având în vedere faptul că smartphone-ul Apple este deja rezistent la apă, nu era necesară nicio îmbunătățire în acest sens. Se pare că iPhone 8 va fi mai performant în acest sens. Acesta va rezista sub apă timp de 30 de minute la o adâncime de 1,5 m, spre deosebire de iPhone 7 care rezistă același interval de timp, dar la adâncimea de 1m.

Modificările în ceea ce privește iPhone 7S vor viza rezistența la praf. Astfel, Apple a venit cu ideea inovativă de a sigila componentele interne. Procesul de protecție împotriva prafului durează până în momentul în care carcasa este desfăcută.

Tot la capitolul „modificări”, iPhone 7S pare să aibă difuzorul din panoul frontal, mult mai puternic. Să nu uităm că predecesorul său, smartphone-ul iPhone 7 are difuzoare stereo. Este, de altfel, singurul smartphone Apple cu această caracteristică și se pare că noul model va prelua această particularitate și poate chiar o va îmbunătăți. Este de așteptat ca difuzoarele implementate pe acesta să fie mai performante.

În ceea ce privește design-ul, nu se va deosebi foarte mult de iPhone 7. Totuși, la capitolul „inovații” trebuie sublinat procesorul A11. Apple va implementa acest procesor pe iPhone 7S, iPhone 7S Plus și pe iPhone 8.  Va exista și un sistem de încărcare wireless. Zvonurile spun că acesta va funcționa prin inducție.

Carcasa smartphone-ului iPhone 7S va fi din sticlă și nu din  aluminiu, ca la iPhone 7. Așteptările clienților vizează și performanțele camerei.  Ecranul va fi de 4.7 inch, iar la iPhone 7S Plus va fi de 5.5 inch. Se va păstra butonul Home. Zvonurile spun că noile modele iPhone vor apărea cu o versiune Siri mult mai performantă decât până acum, însă detaliile despre această caracteristică sunt puține.

Cât despre preț, se pare că iPhone 7S nu va suferi modificări majore nici în acest sens, fiind foarte aproape de iPhone 7. Vedeta toamnei, iPhone 8, va excela – se pare – și la acest capitol, prețul unui smartphone iPhone 8 variind între 1000 și 1200 dolari.

Este posibil ca iPhone 7S să fie lansat înaintea lui iPhone 8 – cel puțin așa relatează unele zvonuri.

Cu siguranță, toamna aceasta va fi una destul de aglomerată pentru compania Apple. Noile apariții vor trebui să se ridice la așteptările clienților. După un intens proces de promovare din partea companiei, clienții Apple nu-și doresc altceva decât să fie surprinși de performanțele noilor modele. Împreună cu iPhone 8 – considerat adevărata vedetă a toamnei – vor ieși pe piață iPhone 7S și iPhone 7S Plus. Rămâne de văzut dacă producția de iPhone 8 va fi suficientă pentru a satisface cererea pieței.

Surse: topyetlcd.com, appleinsider.com