0

Samsung Galaxy S9 – noutăți despre design și lansare

În urma zvonurilor din ce în ce mai dese lansate pe seama noului smartphone, compania Samsung a confirmat oficial noul design al telefonului Samsung Galaxy S9.

Mai sunt doar două luni până când cei de la Samsung vor lansa noul smartphone. Pentru că atât fanii, cât și analiștii nu aveau informații certe despre Samsung Galaxy S9, compania a dezvăluit câteva detalii despre noul telefon.

Samsung Galaxy S9 – lansarea va avea loc în cadrul Mobile World Congress 2018 Barcelona

După așteptările fanilor Apple pentru apariția celebrului iPhone X, iată că a venit și rândul fanilor Samsung să aștepte cu nerăbdare noul smartphone al companiei coreene. În ceea ce privește performanța, analiștii estimează că Samsung Galaxy S9 și S9 Plus vor fi variantele net îmbunătățite ale modelelor Galaxy S8 and Galaxy S8+.

Noul smartphone va fi prezentat în cadrul celui mai prestigios eveniment al tehnologiei mobile – Mobile World Congress 2018 din Barcelona.

Samsung Galaxy S9 – imagini oficiale

Încă de acum câteva luni, analiștii estimau faptul că Samsung Galaxy S9 va avea dimensiuni mai mici decât modelul anterior. Acum, după imaginile lansate din aplicația Smart Composer, acest lucru este clar.

Marginea inferioară a smartphone-ului Samsung Galaxy S9 este mult mai mică. Cu toate acestea, ecranul nu și-a micșorat dimensiunile.

O altă informație care se deduce din imaginile postate de către cei de la Samsung relevă faptul că cititorul de amprente este relocat spre mijlocul carcasei. Camera standard a smartphone-ului Samsung Galaxy S9 va avea cititorul de amprente plasat sub ea.

După vizionarea imaginilor, au existat foarte multe reacții de dezamăgire din partea fanilor Samsung. Pe forumurile dedicate companiei, fanii și-au exprimat părerea cu privire la design-ul noului smartphone. Majoritatea se așteptau la o schimbare radicală, iar ceea ce au văzut în pozele prezentate nu e ceea ce așteptau. Totuși, există speranța că Samsung va implementa tehnologii inovative performante. Astfel, fanii vor trece peste faptul că design-ul nu se deosebește foarte mult de cel al modelului anterior.

Samsung Galaxy S9 – de la estimări, la date reale

După lansare, fanii se vor convinge asupra performanțelor acestui smartphone. Până atunci, unele publicații s-au grăbit să catalogheze noul telefon al celor de la Samsung drept „o etapă intermediară” în istoria companiei. Acest lucru înseamnă că echipele de specialiști din cadrul companiei pregătesc un smartphone inovativ… într-un viitor apropiat. Cert este că Samsung Galaxy S9 – spun analiștii – nu va reprezenta o amenințare pentru iPhone X. Estimările acestora spun că anul 2018 va sta sub semnul companiei Apple.

Desigur, de la estimări la date reale, poate fi o cale destul de lungă. Samsung Galaxy S9, prezentat în cadrul celui mai important eveniment de telefonie mobilă – Mobile World Congress 2018, va ajunge în magazine în luna martie a anului 2018.

Sursa: Bgr