0

Samsung Galaxy Note 8 – câștigătorul „Flagship Smartphone of the Year” în India

E o tradiție ca la fiecare sfârșit de an, companiile producătoare de telefoane mobile să tragă linie și să facă bilanțul. Iată că pe lângă propriul bilanț, compania Samsung a primit și  premiul pentru cel mai bun smartphone al anului, cu Samsung Galaxy Note 8.

Samsung – de la eșec la succes

Ceremonia de decernare a premiului „Flagship Smartphone of the Year” a avut loc la expoziția Tech Awards 2017. De data aceasta, evenimentul a avut loc în Gurgaon în India. Experiențele anterioare ale celor de la Samsung nu au fost atât de fericite. Samsung Galaxy Note 7 a avut numeroase probleme. Se pare că în urma dificultăților pe care Samsung le-a întâmpinat odată cu lansarea smartphone-ului Galaxy Note 7, pierderile financiare ale companiei au fost destul de mari.

Dincolo de suma uriașă de 17 miliarde de dolari, numele mărcii „Galaxy Note” a fost pus în pericol. Mulți fani și-au pierdut încrederea și au existat destule voci care au estimat faptul că viitorul telefoanelor Samsung va sta sub semnul îndoielii.

Din fericire, Galaxy Note 7 a fost doar o experiență de nedorit. Compania Samsung a pus în mișcare echipele de ingineri, iar rezultatul a fost uimitor. Samsung Galaxy Note 8 nu e doar un smartphone bun, ci unul uimitor. O spun fanii Samsung, dar o confirmă și specialiștii.

Contrar așteptărilor celor care s-au grăbit să afirme că traiectoria companiei Samsung va duce spre declin, nu a fost deloc așa. Samsung Galaxy Note 8 a dovedit că un eșec nu a fost altceva decât o uriașă motivație pentru cei de la companie.

Samsung Galaxy Note 8 – recunoaștere și premii

Odată lansat, acest smartphone a fost pus imediat sub lupa analiștilor. Au urmat recenziile bloggerilor și ale fanilor. Samsung Galaxy Note 8 a primit numeroase laude din partea utilizatorilor. În septembrie, smartphone-ul a câștigat premiul „Gadget of the Year” la India Mobile Congress. Premiile nu s-au oprit aici. Performanțele funcțiilor smartphone-ului Samsung Galaxy Note 8 au făcut din acesta un smartphone de top. Acesta a câștigat și „Flagship Smartphone of the Year” la expoziția Tech Awards 2017. Evenimentul a avut loc în Gurgaon, India.

„Tech Awards 2017” a ajuns deja la cea de-a patra ediție. Acest eveniment face o selecție cu cele mai performante produse ale tehnologiei actuale, apoi decernează premii. De data aceasta, premiile au fost decernate la Gurgaon, Delhi. Astfel de premii s-au înmânat și la Bangalore în 2014, Mumbai în 2015 și Delhi în 2016. Juriul a fost alcătuit din cercetători indieni. Aceștia au apreciat îmbunătățirile pe care cei de la Samsung le-au implementat noului model.

Spre uimirea celor care nu mai credeau în Samsung, vânzările la acest telefon au fost mari, iar Galaxy Note și-a recăpătat prestigiul. Mai mult decât atât, anul 2018 va aduce schimbări esențiale pentru smartphone-urile Samsung, noile modele având tehnologii inovative care promit să surprindă fanii.

Sursa: Android Authority