0

Samsung Galaxy S9 – lansare și ultimele zvonuri

Deși Samsung Galaxy S9 va fi prezentat oficial pe data de 27 februarie 2018 – așa cum vehiculează ultimele zvonuri – informațiile legate de caracteristicile acestuia sunt destul de puține. Se pare că în luna martie, fanii Samsung se vor putea bucura de noua achiziție. Recent, pe rețelele de socializare au apărut detalii referitoare la designul noului model al celor de la Samsung. Se pare că informațiile care au fost dezvăluite au avut ca sursă colaboratori ai companiei coreene.

Zvonuri lansate de către colaboratorii companiei Samsung

Cu siguranță, echipele de ingineri ale companiei au lucrat intens pentru la proiectul noului smartphone. Companiile partenere au intrat și ele în acțiune. Odată cu acest proces, s-a dat startul și pentru lansarea de informații.

Un astfel de partener Samsung a dat publicității imagini și schițe cu noul Samsung Galaxy S9. Pentru noua serie Samsung Galaxy S9, compania coreeană a pregătit două modele. S9 și S9 Plus se vor diferenția atât prin caracteristici, cât și prin preț. Camera simplă integrată va avea sub ea cititorul de amprente. Lângă aceste componente, poziționat în partea dreaptă, se află flash LED-ul.

Samsung Galaxy S9 – detalii despre memorie

Cele două variante ale modelului Samsung Galaxy S9 – lansat în luna martie a anului viitor – se vor diferenția și prin memoria RAM. Unii analiști spun că Samsung s-a inspirat de la compania Apple atunci când a aderat la trendul modelelor cu mai multe variante diferențiate prin memorie și alte caracteristici. Astfel, Samsung va oferi 4 GB RAM pentru Samsung Galaxy S9 și 6 GB RAM pentru S9 Plus. În funcție de aceste caracteristici, fiecare fan Samsung își va alege varianta care i se potrivește cel mai bine.

Totuși, analiștii sunt de părere că varianta Samsung Galaxy S9 cu 4 GB RAM ar putea avea probleme cu aplicațiile deschise din fundal.  Se pare că această problemă a experimentat-o deja și compania Apple.

Samsung Galaxy S9 – design, caracteristici și preț

Din datele lansate până acum, se pare că  Samsung Galaxy S9 nu se va diferenția foarte mult de Samsung Galaxy S8. Modelele S9 și S9 Plus vor prelua ecranul de tip Infinity Display. Totuși, acesta va fi mai mare decât la modelul anterior. Surse neoficiale au lansat informația potrivit căreia Samsung a lansat deja o comandă pentru ecrane cu diagonalele de 5,8 inci și de 6,2 inci. Acestea vor fi folosite în cadrul noilor smartphone-uri. Samsung Galaxy S9 va avea un procesor Snapdragon 845 și un sistem de operare Android 8.0 Oreo.

În ceea ce privește prețul, analiștii sunt de părere că varianta Samsung Galaxy S9 Plus se va apropia de iPhone X. Acest lucru se justifică prin inovațiile implementate de către Samsung pe acest model.

Este de așteptat ca în viitorul apropiat, informațiile legate de caracteristicile smartphone-ului Samsung Galaxy S9 în cele două variante ale sale, să apară din ce în ce mai des în presă. Rămâne de văzut dacă acest smartphone va reuși să depășească performanțele oferite de ediția aniversară a celor de la Apple.

Surse: BGR.com, Forbes