0
spatiu de stocare iphone glassgsm suceava

Cum să faci rost de până la 8GB spațiu de stocare pe iPhone-ul tău

 Eliberează destul spațiu cât pentru 70 de aplicații.

Lipsa spațiului de stocare poate fi una dintre cele mai frustrante probleme ale iPhone-ului sau iPad-ului tău. Însă ultimul update de la Apple ar trebui să îți elibereze ceva spațiu.

spatiu de stocare aproape plin

Apple a început să folosească un format de stocare a datelor, care este mult mai eficient pentru iPhone-ul și iPad-ul tău și vine cu cel mai recent update a lui iOS 10.

iOS 10.3 vine cu un nou tweak ce presupune că vei putea să eliberezi spațiu pe device-ul tău. Este diferit pentru orice device, așa că este posibil ca device-ul tău să aibă mai puțin spațiu eliberat față de alte device-uri.

Verifică spațiul de stocare

Delete manage storage option glassgsm suceava

Dacă dorești să știi cât spațiu de stocare vei elibera, va trebui să verifici cât spațiu ocupi în acest moment pe device-ul tău. Mergi la Settings>>General>>Storage>>iCloud Usage. Apasă pe butonul Power și butonul Home pentru a face un screenshot, apoi vei putea compara cu spațiul de stocare ocupat după ce vei efectua update-ul.

Cum să descarci iOS 10.3

ios 10.3 update glassgsm suceava

Pentru asta va trebui să mergi înapoi la General>>Software Update, în partea de sus a paginii. Dacă update-ul este gata pentru a fi instalat, vei putea apăsă Download and Install. În timp ce aștepți să se descarce soft-ul și pregătit pentru a fi instalat, poți citi câteva din sfaturile și trucurile noastre pentru iOS 10.

Verifică din nou spațiul de stocare

iOS 10.3 after update glassgsm suceava

De îndată ce device-ul tău a finalizat descărcarea și instalarea lui iOS 10.3, este timpul să verifici cât spațiu a fost eliberat de către noul iOS. Unii utilizatori au raportat că noul sistem de operare le-a oferit în jur de 7.8GB de spațiu de stocare pe versiunile de 256GB a lui iPhone 7 Plus.

Noi am testat versiunea lui iPhone 7 de 256GB și am constatat că înainte de update sistemul de operare ocupa 5.85GB din spațiul de stocare pentru iOS 10.2 și după update-ul la iOS 10.3, spațiul de stocare pentru sistemul de operare a crescut la 6.6GB.

Dar, noi am văzut extra spațiu la iPhone 7 cu o diferența de 2.8GB, de la 242.7GB la 245.5GB.

Testând un iPhone SE, am descoperit că softul ocupă cu 0.6GB mai puțin spațiu după ce update-ul a fost efectuat. Totodată am constatat că după upgrade a fost eliberat aproximativ 2GB spațiu de stocare.

Pe lângă iPhone, noi am testat și un iPad Pro 12.9. Am descoperit că sistemul de operare ocupă cu 0.3GB mai puțin spațiu și în același timp eliberează peste 2GB spațiu de stocare.

Dacă vei întâmpina vreodată probleme cu iPhone-ul tău, nu ezita să apelezi la noi. Ne găsești pe Facebook sau pe site-ul nostru Glassgsm. Aici vei găsi o listă cu toate reparațiile iPhone.