0
incarcare rapida iphone glassgsm service gsm suceava

Cum să încarci iPhone-ul mai repede

Cu un design imposibil de subțire, un display atrăgător, și o procesare mai puternică decât a avut NASA când a aterizat pe lună, iPhone-ul de azi este o minune a tehnologiei. Singurul lucru care nu e chiar atât de stelar este autonomia bateriei.

Utilizatorul de iPhone din ziua de azi a devenit un vânător de încărcătoare și stații de încărcare, sperând să prindă câteva minute pentru a încărca puțin device-ul.

Noi am pregătit pentru tine câteva sfaturi pentru a încărca telefonul mult mai repede.

1. Folosește un încărcător mai bun

incarcare iphone glassgsm service gsm suceava

Nu toate încărcătoarele sunt create în mod egal, inclusiv cel care vine cu iPhone-ul tău. Încărcătorul iPhone-ului este de 5 volți care utilizează 1 A pentru 5W energie electrică.

Toate sunt bune, dar când te uiți la încărcătorul iPad-ului cu 5.1V, 2.1A și 12W, poți observa diferența. Acest surplus de putere înseamnă că iPhone-ul se va încărca mult mai repede atunci când îl încărcăm cu încărcătorul de la iPad.

Compară acesta cu un USB standard conectat la un computer ce utilizează 5V, 0.5A, 2.5W. Cu alte cuvinte, iPhone-ul tău se va încărca de două ori mai greu față de încărcarea lui normală și de două ori mai repede cu încărcătorul iPad-ului.

2. Mod Avion

activeaza modul avion glassgsm service gsm suceava

iPhone-ul tău este un câmp de bătălie pentru energie atunci când este la încărcat. Semnalul Wi-Fi, semnalul telefonului și Bluetooth se bat pentru a obține cât mai multă energie, în timp ce bateria se chinuie să crească în procente.

Cred că deja știi ca iPhone-ul tău are o caracteristică numită Mod Avion. Acest mod este menit să oprească transmiterea și primirea semnalelor atunci când te afli într-un avion. Modul avion întrerupe toate semnalele în timp ce telefonul rămâne pornit.

Încearcă să activezi modul avion data viitoare când îți pui telefonul la încărcat. Nu vei putea primi niciun apel sau mesaj atât timp cât este activ acest mod așadar vei reuși să îți încarci telefonul mai rapid.

3. Închide telefonul

inchide telefonul cand incarci glassgsm service gsm suceava

Atunci când activezi modul avion, ajuți puțin telefonul tău să se încarce. Însă, dacă dorești să acționezi ca Dr. Frankenstein, cel mai bine ar fi să închizi telefonul atunci când îl încarci.

Închizând telefonul în timp ce se încarcă, oprești nevoia de energie pentru a opera ecranul, senzorii de mișcare și pentru a rula aplicații.

Ținând telefonul închis înseamnă, de asemenea, că nu îl folosești atunci când acesta se încarcă. Dacă ești în căutarea unei modalități de încărcare mai rapidă a telefonului, pur și simplu închide-l.

4. Temperatura contează

Cred că ne amintim cu toții cum părinții noștri puneau bateriile în frigider pentru a lungi viața acestora. Însă, cum acest lucru nu ajută prea mult o baterie nouă, păstrând temperatura telefonului tău scăzută, iPhone-ul se va încărca mai repede.

Asta nu înseamnă că trebuie să îți pui telefonul în frigider pentru se încărca mai repede. Vei avea parte de niște rezultate dezastruoase.

Ideea principală este să nu îți lași telefonul la încărcat la soare sau într-o mașină încălzită. Dacă folosești o baterie portabilă, nu ține telefonul în buzunar în timp ce se încarcă.