0
galaxy s8 glassgsm suceava

Galaxy S8 – Zvonuri

Marele eveniment din luna Martie al companiei Samsung unde va lansa mult așteptatul Galaxy S8 se apropie cu repeziciune și suntem entuziasmați să vedem cum compania va păși pe urmele unuia dintre cele mai bune smartphone-uri ale anului 2016, Galaxy S7.

Am auzit o mulțime de zvonuri legate de Galaxy S8 până în acest moment, așa că am pregătit o listă cu cele mai credibile zvonuri. Vezi ce credem noi că are Samsung pregătit cu Galaxy S8.

Cum arată? Acesta este presupusul Galaxy S8

samsung galaxy s8 glassgsm service gsm suceava

Evan Blass, sursa tuturor zvonurilor, a dezvăluit presei poze cu Galaxy S8, arătând device-ul în diferite unghiuri și culori.

Va avea margini mai înguste față de telefoanele Galaxy S anterioare

Galaxy S8 black glassgsm service gsm suceava

Conform Bloomberg, telefoanele Galaxy S8 vor avea margini mai înguste decât telefoanele Galaxy S7. O serie de poze și video-uri scurse, precum cele de la Evan Bass, susțin acest zvon.

Display-ul va avea colțuri rotunjite în loc de cele drepte

SAMSUNG GALAXY S8 imagini glassgsm service suceava

Două video-uri de pe Youtube arată presupusul smartphone Galaxy S8 cu colțuri rotunjite în loc de colțuri drepte cu care ne-am obișnuit la smartphone-urile Galaxy S anterioare.

Invitația companiei la evenimentul de lansare a lui Galaxy S8 indică acest fapt.

Totodată, LG a anunțat recent LG G6 care, de asemnea are colțurile rotunjite, similar cu Galaxy S8. LG susține că au ajutat să facă ecranul mai durabil împotriva crăpăturilor, și în același timp au potrivit colțurile rotunjite cu design-ul telefonului.

Vor exista două modele de mărimi diferite

galaxy s8 plus glassgsm suceava

Așteptăm ca Samsung să lanseze două modele de Galaxy S8 diferite ca mărime, precum Galaxy S7. Pentru a alimenta aceste speculații, știrile koreene susțin într-un raport că Samsung va lansa două modele de Galaxy S8 cu ecrane de mărimi diferite. Modelul cu ecranul mai mare va fi numit Galaxy S8 Plus.

Cele două modele de Galaxy S8 vor avea ecrane mai mari decât Galaxy S7

Se pare că Samsung plănuiește să facă ecranul lui Galaxy S8 mai mare decât la Galaxy S7. Se crede că Galaxy S8 va avea un ecran de 5.7-inch, și modelul mai mare va avea un ecran de 6.2-inch. Comparând, Galaxy S7 are un ecran de 5.1-inch și Galaxy S7 Edge are 5.7-inch.

Ambele modele Galaxy S8 ar putea avea ecran curbat

galaxy s8 curbat glassgsm service gsm suceava

Sursele din Korea susțin că ambele modele Galaxy S8 vor avea ecrane curbate, și nu va exista un model cu ecran normal precum cel de la Galaxy S7.

Ambele modele vor fi considerabil mai mari

O imagine apărută pe Twitter compară zvonurile despre mărimea lui Galaxy S8 cu alte telefoane populare. Din câte se pare, Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus va fi mai mare decât predecesorul său și mult mai mare decât celelalte telefoane de pe piață.

Butonul Home va fi puțin mai diferit

Galaxy S8 s-ar putea să nu aibă un buton Home fizic. Butonul Home ar putea fi plasat sub panoul frontal din sticlă, conform unui zvon postat pe un site social din China. Dacă acest zvon este adevărat, atunci butonul ar putea arăta precum noul buton Home de la Xiaomi Mi 5S. Asta înseamnă că ar putea reacționa la atingere față de folosirea unui buton mecanic pe care trebuie să apeși.

Amprenta va fi pe spatele telefonului

Samsung s8 Plus glassgsm service gsm suceava

Un video apărut pe un canal de Youtube arată scanerul de amprentă a lui Galaxy S8 localizat pe spatele device-ului. În trecut, Samsung a poziționat scanerul pentru amprentă pe butonul Home.

Samsung elimină butoanele Android care în mod normal se găsesc în partea de jos a telefoanelor Galaxy S

galaxy s8 glassgsm service gsm suceava

Imagini din surse nesigure arată că butonul „back” de la Galaxy S8, care te duce cu un pas înapoi în aplicații, ca fiind localizat în partea de jos a ecranului față de modelele anterioare de Galaxy S unde era localizat în partea de jos a telefonului. Un video recent de pe Youtube întărește acest zvon. Înseamnă că Samsung ar putea elimina butoanele capacitive folosite pentru funcțiile Android, incluzând funcția back și multitasking, înlocuindu-le cu butoane pe ecran, precum multe smartphone-uri cu Android.