0
Home kit

Casa ta la comanda ta

Cu aplicația Home, poți să îți controlezi foarte ușor și sigur toate accesoriile tale HomeKit. Roagă-l pe Siri să închidă lumina de pe iPhone-ul tău. Vezi cine e la ușă de pe iPad-ul tău. Și chiar să controlezi lucruri de la distanță cu ajutorul lui Apple TV. Aplicația Home face device-urile tale conectate să lucreze din greu și mai inteligent doar pentru tine.

O aplicație pentru toate accesoriile tale.

Indiferent ce accesoriu compatibil alegi, aplicația Home îți va ușura munca și te va ajuta să le configurezi și să le controlezi pe toate dintr-un singur loc. Peste 50 de branduri din întreaga lume s-au angajat în producerea de produse compatibile cu HomeKit, iar numărul accesoriilor disponibile e în creștere în fiecare zi. Fiecare produs este revizuit și aprobat de către Apple pentru a-ți asigura siguranță atunci când le vei folosi.

Pune-ți casa în ordine. Camera cu camera.

Aplicația Home grupează accesoriile pe cameră, astfel încât vei putea să controlezi device-urile cu ușurintă în orice parte a casei te afli. Siri te va putea ajuta spunându-i lucruri precum „Închide lumina din dormitor” sau „Pornește caldura în living.”

Setează-ți câteva lucruri cu doar o singură apăsare. Sau cu vocea.

Home îți permite să îți setezi scene, care îți vor activa multiple accesorii ce vor lucra în combinație – toate cu o singură comandă. Așa că îți vei putea crea o scenă pe care o poți numi „Plec de acasă.” care va stinge toate luminile, încuia ușile, și va cobora termostatul.

Siri face vocea ta butonul de On/Off.

Siri știe tipurile de accesorii compatibile cu HomeKit din casa ta cât și statusul lor. Așa că poți să ii ceri lui Siri să pornească sau să oprească aparatele din casa ta, să reducă intensitatea luminii, sau să seteze una din scenele tale.

Cu Apple TV, nici nu trebuie sa fii acasă – de exemplu, poți să ii ceri lui Siri să seteze scena „Sunt acasă” în timp ce te îndrepti spre casă. Când vei ajunge acasă, casa ta va fi luminată și încălzită.

Cu Apple TV ca centrul de control poți să îți controlezi casa de oriunde te afli.

Accesează-ți casa de la distanță pe device-urile iOS prin intermediul lui Apple tv. Poți să închizi ușa la garaj, să vezi live camera de la intrare sau să ii ceri lui Siri să reducă temperatura. Tot ce ai putea face în mod normal dacă ai fi acasă folosind aplicația Home.

Pune-ți casa pe autopilot.

Totodată, Apple TV poate controla în mod automat unele activități din casă. De exemplu, poți activa un accesoriu sau o scena bazându-te pe un moment anume al zilei, locația ta, senzori, și multe altele. Setează-le atunci când ai nevoie.

Să începi este ușor.

Să setezi un accesoriu HomeKit ca să funcționeze cu aplicația Home este destul de simplu și sigur. Doar scanează codul HomeKit pe care îl vei găsi direct pe accesoriu sau în instrucțiunile lui, și instant va fi împerecheat cu device-ul tău iOS.