0
ipad pro 2 concept

iPad Pro 2 – ultimele zvonuri, data lansării, specificații

Când va lansa Apple următorul iPad, și cum va arăta? Citește încontinuare pentru a afla detalii despre viitorul iPad Pro 2 cum ar fi data lansării, specificații, noi caracteristici și design. 

iPad Pro 2

ipad pro 2 zvonuri glassgsm service gsm suceava

Lansarea lui iPad Pro 2 este un eveniment așteptat de mulți fani Apple, dar va trebui să mai așteptăm puțin. Apple a lăsat publicul uimit în Septembrie 2015 când a lansat prima tabletă gigant: un device cunoscut la acel moment sub denumirea de iPad Pro și echipat cu un ecran de 12.9-inch, difuzoare quad și un procesor super-rapid. Câteva luni mai târziu, în Martie, o versiune mai mică și mai bună de 9.7-inch a lui iPad Pro a fost lansat creând confuzie asupra numelor (acum fiind numite iPad Pro 12.9 respectiv iPad Pro 9.7).

ipad pro 2 concept glassgsm service gsm suceava

Însă acum privim la viitoare linie de producție a lui iPad Pro. Când va lansa Apple noul iPad Pro 2 pentru 2017, ce noi caracteristici și design va incorpora noul produs? Va fi două variante diferite a lui iPad Pro 2, de 9.7-inch și 12.9-inch? Va fi o variantă de 7.9-inch, un fel de iPad Pro mini, sau o variantă nouă de 10.5-inch iPad Pro 2?

Un update cu privire la indiciile despre noul iPad Pro a fost lansat în data de 14 Martie 2017, unde analiștii au prezis că Apple va anunța noul iPad între 20 și 24 Martie. Pe 9 Martie, zvonurile susțineau că iPad Pro va avea un procesor A10X, până la 6GB RAM și un Touch Bar precum cel de la MacBook Pro.

Când va fi lansat iPad Pro?

ipad pro 2 glassgsm service gsm suceava

Sfârșitul lunii Martie 2017 încă pare a fi o perioadă destul de apropiată de cea reală, deși ar putea fi amânată. Unele surse reputabile susțin că Apple va anunța noi produse la sfârșitul lunii Martie 2017, cel mai probabil între 20 și 24 Martie.

Sursele, care au cerut să rămână anonime, nu specifică ce produse va anunța Apple, sau dacă va fi măcar un eveniment pentru a anunța noile produse. Este posibil ca Apple să trimită în liniște o lansare în presă și un update în magazinele online, sau poate că va fi ceva ce ne va lua prin surprindere.

Un singur eveniment de lansare, sau două?

Așa cum și iPhone a fost lansat în două modele, iPhone 7 de mărime mijlocie și iPhone 7 Plus cu un ecran mare, ambele lansate în Septembrie 2016, și iPhone SE de clasă mică, lansat în Martie 2016, tot așa sunt și la iPad, două seturi de idei. Fie Apple va unifica cele două clase de Pro într-un singur eveniment anual, fie va continua tradiția și va aduce update la jumătate din modele în primăvară și cealaltă jumătate în toamnă.

Apple va lansa un nou iPad Pro de 10.5-inch?

ipad pro 2 comparatie glassgsm service gsm suceava

Ultimele zvonuri sugerează că după lipsă unui update iPad Pro din toamnă lui 2016, Apple se va revanșa pentru asta în 2017 lansând un iPad cu totul nou.

Ming-Chi Kuo, un analist al pieței foarte cunoscut, a publicat un raport făcând predicții despre mișcările pe care le va face Apple în anii următori. Kuo crede că un iPad între cele două precum cel de 10.5-inch se va vinde bine în sectorul educație și business.

Acest nou iPad de 10.5-inch sau chiar de 10.9-inch se zvonește că va veni cu un design fără margini, în acest fel va putea fi integrat un ecran mai mare într-un device mai compact. Acest design este posibil să vadă sfârșitul butonului Home.

Ce schimbări de design va vedea iPad Pro 2?

Schimbări Apple Pencil

Mac Observer a raportat, via Weibo, că Apple Pencil 2 ar putea include un magnet pentru a putea fi atașat de iPad Pro, precum modelele Surface Pro de la Microsoft. Acest zvon a fost susținut în Ianuarie 2017, când un raport făcut de site-ul Ceh LetemSvetemApplem susținea că magneții vor fi capabili pentru atașa Apple Pencil pe marginea iPad Pro 2, citând „informația direct de la furnizorii din China”.

Ce alte schimbări va mai avea noul iPad vom vedea cât de curând.