0

iPhone X – primele reacții ale utilizatorilor

Așteptat cu nerăbdare de către fanii Apple din întreaga lume, celebra ediție aniversară a celor  de la Apple, iPhone X,  a ajuns deja la clienți. Majoritatea fanilor Apple s-au declarat surprinși de performanțele acestui smartphone. Desigur, au existat și clienți care au întâmpinat dificultăți, în special cu funcția Face ID.

iPhone X – păreri ale utilizatorilor

După cea mai așteptată lansare a anului 2017, iPhone X a ajuns, în sfârșit, la fanii Apple. Reacțiile fanilor au fost pe măsura așteptărilor companiei Apple. Se pare că iPhone X nu este doar cel mai așteptat iPhone Apple, ci și cel mai apreciat.

Ecranul OLED a făcut obiectul multor laude postate pe rețelele de socializare. Performanțele camerei duale au fost și ele îndelung discutate și apreciate. Iubitorii de selfie s-au declarat încântați de performanțele funcției Portret.  Cu iPhone X, Animoji au devenit un adevărat must-have în rândul adolescenților și nu numai.

Cât despre autonomie, părerile nu sunt suficient de elocvente, dat fiind timpul foarte scurt de când fanii au intrat în posesia unităților. În curând, vom afla, cu siguranță, păreri despre performanțele bateriei.

Totuși, printre multitudinea de aprecieri, s-au strecurat și câteva păreri nu tocmai pozitive. Unii clienți au considerat nefiresc faptul că un smartphone de alura aceasta, vine fără accesorii wireless de încărcare. Alții s-au plâns atât de decupaj, cât și de ecranul OLED. Se pare că acesta își schimbă culorile în funcție de unghiul de vizualizare a imaginilor. Acest lucru s-a dovedit deranjant pentru o mică parte a fanilor.

Au existat și utilizatori care au returnat smartphone-ul iPhone X. După ce l-au așteptat atât de mult, au descoperit că nu se ridică la așteptările lor. Cei mai mulți dintre cei care au returnat telefonul au motivat faptul că iPhone X stă neașteptat de rău la capitolul accesorii.

iPhone X – teste realizate de către utilizatori

La capitolul „nemulțumiți” s-a încadrat și un fan Apple care, imediat ce a primit telefonul, a început să-l lovească cu un cuțit. Ecranul telefonului a rămas intact… așa că fanul Apple a trecut la următorul nivel. A luat un ciocan și a lovit ecranul, până când acesta a cedat. Un alt utilizator Apple a trecut și el în rândul celor nemulțumiți, atunci când a devenit nerăbdător să afle ce se întâmplă în testul căderii. Cu un preț de 1000 de dolari, era foarte puțin probabil ca testele de acest gen să înceapă atât de devreme, dar iată că uneori, curiozitatea depășește orice limită.

Evident, lipsa accesoriilor a fost o problemă sesizată de toți cei care au achiziționat iPhone X. În timp ce pentru unii, accesoriile nu reprezintă un impediment atât de mare, pentru alții a fost un aspect decisiv.

Iată ce a declarat presei un utilizator care a returnat telefonul: „Sunt cel mai mare fan Apple, dar am fost dezamăgit de iPhone X. L-am primit vineri și duminică l-am returnat. Ecranul OLED nu este cu mult superior față de LCD-ul de pe smartphone-ul meu, iPhone 6 Plus. Nu există accesorii pentru încărcarea rapidă în cutie. Cea mai interesantă inovație de pe iPhone X este aplicația Animoji”.

iPhone X – milioane de unități vândute

De la lansarea sa și până acum, iPhone X s-a vândut în câteva milioane de unități. Numărul smartphone-urilor iPhone X returnate este nesemnificativ, pentru moment. Așa cum era de așteptat, dintre milioanele de unități vândute, au existat și clienți care au decis că iPhone X nu e ceea ce aveau nevoie. Aspectul general este, însă, unul mai mult decât favorabil pentru compania Apple.

Milioanele de utilizatori încântați de performanțele noului smartphone relevă faptul că eforturile celor de la Apple nu au fost în zadar. Noul smartphone Apple, iPhone X, deschide – prin multitudinea de inovații tehnologice – o nouă eră a performanței în domeniul telefoniei mobile… iar Apple va rămâne, cu siguranță, în istoria evoluției tehnologice a acestui domeniu.

Surse: mensxp.com, youtube.