0
iphone 7 glassgsm suceava

iPhone 7 – review

Update: Apple a lansat iPhone 7 Red, o culoare îndrăzneață pentru iPhone.

Ai în mână cel mai nou device de la Apple? Aici vei găsi un ghidul nostru iPhone 7 – sfaturi și trucuri.

iPhone 7 – preț și data lansării

  • Lansat în Septembrie 2016
  • Prețul pentru modelul de 32GB începe de la $649
  • Mai ieftin față de iPhone 7 Plus cu $120

Prețul pentru iPhone 7 începe de la 649 de dolari pentru modelul de 32GB. Dacă dorești modelul de 128GB va trebui să scoți din buzunar 749 de dolari, același preț ca și modelul de 64GB de la iPhone 6S la momentul lansării.

Între timp, utilizatorii înrăiți, vor dori să verifice modelul de 256GB la prețul de 849 de dolari, oferind un spațiu de stocare masiv.

iPhone 7 a moștenit aceeași structură a prețului ca iPhone 6S când a fost lansat în Septembrie 2015 – cel puțin în America și Australia. Pentru cei din UK, consecințele Brexit-ului au început să se simtă, cu o creștere de aproximativ 60 de lire pentru iPhone 7 peste 6S.

Design

iphone 7 plus black glassgsm service suceava

  • Rezistența la apă aduce un strop de încredere în device-urile Apple
  • Același design în ultimii doi ani
  • Înlăturarea mufei jack este un inconvenient

Cele mai mari două schimbări în design-ul lui iPhone 7 sunt: de acum poate supraviețui scufundărilor în piscină, datorită carcasei rezistentă la apă, și mufa jack pentru căști din partea de jos a telefonului nu mai este.

Eliminarea portului jack este un inconvenient pentru utilizatori deoarece sunt nevoiți să atașeze micul adaptor de 3.5mm din cutie pentru a putea conecta căștile. Într-un studiu efectuat de Apple, aceștia au observat că din 60 de persoane care folosesc căști, 34 foloseau căștile din pachet oferite de Apple. Totodată, acest lucru îi limitează sever pe cei care doresc să își achiziționeze o pereche nouă de căști pentru a folosi cu iPhone-ul lor. 

iphone 7 glassgsm service suceava

Bineînțeles că poți să îți achiziționezi căști cu mufa jack 3.5mm, dar va trebui să le conectezi cu ajutorul adaptorului. Dacă dorești ceva compatibil direct cu device-ul, fie va trebui să te conectezi prin Bluetooth fie prin conectorul Lightining, și la momentul actual sunt puține accesorii compatibile.

Poți cumpăra iPhone 7 într-o varietate de culori, însă, mult îndrăgitul Space Grey a fost scos din ecuație. Ești limitat la Gold, Rose Gold, Silver, Black, Jet Black și Red.

iPhone Red este cea mai nouă adiție în rândul culorilor și este făcut în parteneriat cu RED.

AirPods

iphone 7 airpods glassgsm service suceava

Ai putea, desigur, să încerci noile căști AirPods, ce au fost construite pe o nouă tehnologie wireless. Însă nu este convenabil să le cumperi acum deoarece sunt destul de scumpe. Pentru 159 de dolari, tot ceea ce fac în plus este să taie firul față de cele din cutie.

Calitatea sunetului nu pare a fi diferită, în timp ce ai posibilitatea de a apăsa o cască pentru a activa Siri, sau să scoți o cască și sunetul să se oprească, este cool, dar nu merită banii.

Ecranul

apple iphone 7 glassgsm service gsm suceava

  • Cu 25% mai luminos și mai multe culori
  • Precizia este încontinuare mai mică decât la alți competitori
  • Contrastul pentru filme putea fi îmbunătățit

Principala schimbare adusă ecranului la iPhone 7 este luminozitatea și culoare, în rest fiind identic. Aceeași rezoluție de 1334 x 750 pentru un display de 4.7-inch. Dacă vei pune un iPhone 7 lângă un device asemănător cum ar fi Galaxy S7 Edge, vei observa lipsa detaliilor.

Dacă ești posesor de iPhone orice model chiar și iPhone 7 și te confrunți cu diferite probleme, nu ezita să ne contactezi și să ne ceri ajutorul. Aici vei găsi pagina noastră de Facebook Glassgsm și site-ul nostru Glassgsm. Te așteptăm!