0
iphone 7 sfaturi si trucuri glassgsm suceava

iPhone 7 – sfaturi și trucuri

Tocmai ți-ai achiziționat un nou iPhone și ai nevoie să știi ce să faci cu el? Bun, pentru că noi am pregătit 9 cele mai bune trucuri pentru a te ajuta să folosești noul tău device.

Până la urmă, ultimul model de iPhone de la Apple este cu siguranță cel mai bun și chiar dacă design-ul nu arată prea diferit de modele anterioare, sunt multe îmbunătățiri care face device-ul mult mai folositor și mai distractiv decât înainte.

iPhone 7 waterproof glassgsm

Colecția noastră de sfaturi și trucuri pentru iPhone 7 îți va arăta cum să folosești la maxim ultimul model de iPhone. Dacă ești fanul telefoanelor mai mari ești norocos deoarece acest articol conține și sfaturi pentru iPhone 7 Plus. 

1. Trezește ecranul fără degete

iphone 7 raise to wake glassgsm suceava

Apăsând butonul este atât de 2015. În acest an iPhone-urile se trezesc atunci când le ridici datorită unei caracteristici a lui iOS 10, cel mai nou sistem de operare a lui iPhone și iPad. Acest lucru este foarte folositor pentru a verifica notificările, deoarece nu trebuie să mai treci prin tot procesul de deblocare a telefonului pentru a vedea ce e nou. Nu pare a scuti prea mult timp, dar când iei în considerare că o persoană își verifică în medie telefonul de 46 de ori pe zi (persoanele sub d 25 de ani își verifică telefonul de 74 de ori pe zi), atunci începe să se adune timp.

Potrivit unui studiu, o persoană în medie, apasă, glisează cam de 2617 ori pe zi. Este o minune că mai avem timp și de altceva.

2. Aruncă-l într-un râu

iPhone 7 rezistent la apa glassgsm service gsm suceava

Nu, nu face asta, dar poți sta liniștit și satisfăcut știind că dacă ar fi să faci asemenea prostie telefonul tău nu se va strica.

iPhone 7 este rezistent la apă, așa că va rezista la stropiri ba chiar poate supraviețui unei scăpări în apă. Dacă va detecta urme de umezeală sau apă în el va afisă un avertisment. Dacă apare acel avertisment, TOATĂ LUMEA SĂ SE PANICHEZE! Sau, mai folositor, deconectează tot ce este conectat în portul Lightning și ține telefonul închis până când telefonul este complet uscat.

3. Mergi la camera cât mai repede

iphone 7 camera frontala glassgsm suceava

Ceva se întâmplă! Hai să facem o poză! În zilele de demult, asta însemna să glisezi, să pui parola, glisează, apasă și poate din nou să glisezi pentru a ajunge la cameră. Nu și în cazul lui iPhone 7 și iOS 10. Ridică telefonul, glisează dreapta pe ecranul de blocare și aplicația camerei este gata.

Nu îți face griji că hoții îți vor putea intra în telefon în acest fel, intrând în aplicația camerei nu îți deblochează telefonul. Asta înseamnă că nu trebuie să îți faci griji că, dacă îți vei ruga un prieten să îți facă o poza, acesta îți va vedea selfie-urile nud pe care i le trimiți lui Donald Trump.

4. Cum să faci noul buton Home de la iPhone 7 să se simtă ca un buton Home normal

iphone 7 home button design glassgsm suceava

Dacă arată ca un buton și se simte ca un buton, s-ar putea să nu fie un buton. Noul buton home de la iPhone 7 și iPhone 7 Plus folosește feedback tactil în loc de click. Aceasta este o metodă extravagantă de a spune că vibrează în așa fel încât mimează sentimentul unui buton mecanic. Este ciudat să încerci același lucru când telefonul este închis. Mai mult de atât poți să schimbi intensitatea vibrațiilor în meniul Settings pentru a face butonul Home să vibreze mai mult sau mai puțin dramatic, depinde gusturile tale.

5. Camera lui iPhone 7 va face poze mult mai bune

iphone 7 camera glassgsm suceava

Camera de la iPhone a fost mereu bună, dar cea de la iPhone 7 este mai bună. Camera principală are un senzon nou de 12MP cu stabilizator optic de imagine (ISO), 60% mai performant, gamă largă de culori și lentile ce aduc cu 50% mai multă lumină. Cel mai mare sfat la acest capitol este flash-ul. Dacă sperai ca lumina iPhone-ului tău să surprindă prietenii tăi într-un club întunecat, flash-ul lui iPhone 7 este cu 50% mai luminos și străbate o distanță mult mai mare, plus că poate compensa lumina clipitoare. Lucrurile sunt mult mai interesante la iPhone 7 Plus, care are un set de lentile în plus.

6. Camera frontală va face selfie-uri mult mai bune

iphone 7 camera frontala1 glassgsm suceava

Nu doar camera principală este îmbunătățită la noul iPhone. Camera frontală este acum de 7MP, față de modelele anterioare ce avea o cameră frontală de 5MP. Asta înseamnă calitate mai bună a selfie-urilor și a videochat-ului. Pontul de aici este să folosiți iPhone 7 pentru selfie-uri la lumină slabă. Noul device este echipat stabilizator al imaginii și ecranul iPhone-ului funcționează ca flash.

7. Poze pentru Instagram mai bune

iphone 7 insta glassgsm suceava

Instagram a fost actualizat pentru a beneficia la maxim de camera îmbunătățită a lui iPhone 7. Îmbunătățirea culorilor, filtrele populare ale aplicațiilor combinat senzorii îmbunătățiți de la iPhone vor face ca imaginile tale să iasă în evidență. 

8. Obține un sunet mai bun

iphone 7 sunet glassgsm

Controversata decizie de a elimina portul jack de la iPhone 7 înseamnă o îmbunătățire la capitolul sunet. Conectorul jack pentru căști nu făcea față convertirii noii generații de sunet de la digital la audio, însă conectorul Lightning este în totalitate digital, așadar acesta va face față noii calități a sunetului. De asemenea vei auzi îmbunătățiri ale difuzoarelor, deoarece acestea și-au îmbunătățit intervalul dinamic și va livra de două ori volumul oferit de iPhone 6S.

9. Ascultă folosind AirPods

iphone 7 airpods glassgsm suceava

Noile căști AirPods de la Apple sunt în sfârșit pe piață, și oferă un sunet de calitate superioară plus că sunt fără fir. Dacă urmărești să ai look-ul full Apple, atunci ai nevoie de AirPods. Acestea se conectează automat și pot simți când le porți. Așadar, atunci când le scoți din ureche acestea vor pune muzica pe pauză și AirPods se vor închide, salvând baterie.

Atunci când le pui înapoi în cutie căștile se vor încărca singure, cu cutie ce are o autonomie de până la 24 de ore pentru a încărca căștile. O dublă apăsare rapidă pe AirPods va activa Siri.