0
iPhone 8 Incarcare Wireless

iPhone 8 vine cu încărcare Wireless şi senzori touch pe laterale şi spate

În timp ce utilizatorii şi fanii Apple anticipează ultimul smartphone ce urmează să apară, şi anume iPhone 8, zvonuri despre caracteristicile sale, specificaţii şi hardware continuă să apară. Multe dintre aceste speculaţii vin din surse de încredere, incluzându-le pe cele din interiorul industriei.

Încarcare Wireless

Una dintre cele mai anticipate caracteristici ale lui iPhone 8 este încărcarea Wireless. Potrivit celor de la CNET, telefonul de anul viitor ar putea scăpa de cablul Lightning atât de necesar pentru încarcare. Mai devreme anul acesta, analistul celor de la Barclays, Mark Moskowitz a prezis că Apple va rezerva această inovaţie pentru iPhone 8.

De fapt, Nikkei a raportat de asemenea că Foxconn Technology, cunoscută de asemenea ca şi industria Hon Hai Precision, realizează în momentul de faţă module pentru încărcarea wireless al celui de-al 10-lea telefon aniversar al celor de la Apple.

Printre alte caracteristici inovative, Apple speră că tehnologia de încărcare Wireless al lui iPhone 8 să ajute la creşterea vânzărilor, în timp ce veniturile pe ultimul trimestru al anului 2016 afişează un declin general al acestora.

Senzori touch pe laterale şi spate

Potrivit lui Ewan Spence de la Forbes, un nou patent lansat de USPTO arată că Apple lucrează la dispozitive electronice cu display şi structură cu senzori touch.

Dacă tehnologia va fi utilizată de iPhone 8, atunci butoanele sale laterale, cum este butonul de volum, al noului smartphone vor fi înlocuite cu senzori touch. Această tehnologie ar putea fi folosită de asemenea pentru alte standarde noi de interfaţă a utilizatorului. Partea din spate, spre exemplu, ar putea fi folosită pentru scrolling sau alte scopuri.

Partea din spate a smartphone-ului atrage interes mare pentru dezvoltatori. Cu senzori touch, ar putea fi folosită pentru o serie de scopuri, incluzând display eink, leduri de notificări, puls şi senzori de citire a amprentei şi cine ştie ce altceva la care încă nu ne-am gândit.

Faptul că acest patent a fost lansat nu înseamnă că va apărea imediat la următorul iPhone. Dar dacă acesta este implementat, va introduce un nou strat de interactiune de tipul lui 3D Touch, ce se adaugă fără să întrerupă funcţiile centrale a dispozitivului.

Alte zvonuri despre iPhone 8

Se spune că noul telefon al celor de la Apple, iPhone 8, va fi făcut din sticlă în loc să fie făcut din metal. Butonul de home va fi de acum încolo virtual, iar dispozitivul va avea un ecran ce va fi de la o margine la cealaltă. În interiorul smartphone-ului se va afla un procesor de 10 nanometri.

Având în vedere că majoritatea zvonurilor ne indică faptul că iPhone 8 va avea majoritatea noilor tehnologii ce pot fi puse într-un smartphone, se pare că Apple va avea nevoie de mai mult timp decât evenimentul ce se va desfăşura în septembrie 2017. Mulţi fani speră ca noul telefon al celor de la Apple, iPhone 8 să fie cel mai bun telefon dezvoltat de aceştia.

Zvonurile vor continua să apară, însă nu ştim cu adevărat ce şi cum va conţine iPhone 8, putem doar să selectăm zvonurile oferite de surse de încredere şi să punem cap la cap informaţiile pe care le obţinem. Cu toate acestea sperăm şi noi ca toţi fanii că noul iPhone va fi cel mai bun de până acum şi că nu vom întâmpina nici o problemă cu el.