0

iPhone 8 – așteptări, zvonuri și promovare pe măsură

Chiar dacă ne despart aproape două luni până la lansarea din toamnă a smartphone-ului iPhone 8, compania Apple a demarat deja procesul de promovare a acestuia.

Cu o imagine schematică regăsită în codul HomePod –ului, Apple nu a făcut decât să confirme noul design iPhone OLED. Aceleași fișiere de sistem confirmă și funcția de recunoaștere facială.

Evenimentul prezentării iPhone 8 va fi mai mult decât lansarea unui smartphone de ultimă generație. El va reprezenta eforturile uriașe depuse de către companie în cei 10 de ani de când a luat naștere proiectul iPhone, prin urmare, procesul de promovare trebuie să fie și el unul adecvat circumstanțelor. Pentru a avea răsunetul dorit, Apple a început deja să creeze un grad tot mai intens de curiozitate în rândul clienților, sperând că apariția din toamna acestui an va avea rezultatele preconizate.  Pentru că în decursul acestor 10 ani, Apple a dominat piața de smartphone, este de așteptat ca lansarea din toamnă să fie la înălțime. Se preconizează și faptul că în următoarele săptămâni, detalii din categoria „zvonuri” să apară tot mai des, referitor la caracteristicile acestui deja celebreu smartphone. Deși foarte multe detalii au fost deja dezvăluite, se așteaptă indicii direct de la compania Apple.

Dezvoltatorii Steve Troughton-Smith și Guilherme Rambo au scos la lumină informații care nu păreau atât de semnificative la început, dar s-au dovedit extrem de importante. Aceștia au  găsit o imagine cu descrierea schematică a noului iPhone, imagine care nu face decât să confirme designul insulei; nu se știe încă în ce fel va folosi Apple spațiile de lângă insulă. O altă informație dezvăluită de către cei doi este existența unui scanner de retină sau de recunoaștere a feței. Alte zvonuri admit chiar ideea unei fuziuni între cele două funcții.

Peste mai bine de o lună, Apple va introduce iPhone-ul aniversar… dar până atunci, ceea ce știm cu siguranță este faptul că iPhone 8 va avea un ecran care acoperă întregul panou frontal al carcasei. Va exista un decupaj destul de mare în partea de sus, idee inovativă pentru compania Apple. Între ecran și carcasă, iPhone 8 va avea o margine minusculă (de 4  mm) cu rolul de delimitare a suprafețelor. Cât despre culori, zvonurile spun că iPhone 8 va fi disponibil în șase variante de culori: roșu, auriu și variante de gri.

Mai există și zvonuri potrivit cărora Apple va întârzia cu lansarea noului iPhone 8. Până acum se știe că va fi prezentat în septembrie, iar lansarea oficială va avea loc în aceeasi lună sau interval de câteva săptămâni mai târziu. Cert este faptul că nu s-a vehiculat nicio dată precisă… deocamdată.

Sursa: http://www.dailymail.co.uk