0

iPhone X – cel mai important smartphone Apple

Recent, au fost publicate fotografii cu iPhone X în amfiteatrul Steve Jobs.

Construit pentru a găzdui evenimente de anvergură, amfiteatrul Steve Jobs a fost locul de prezentare a celebrei ediții aniversare iPhone X. Recent, pe rețelele de socializare au apărut imagini cu iPhone X în decorul elegant al acestui amfiteatru. Se pare că imaginile au fost publicate de către persoane care au lucrat la amenajarea amfiteatrului.

În același decor unde a fost prezentat unul dintre cele mai importante modele de iPhone conceput de către Apple, vor fi prezentate și următoarele produse ale companiei.

iPhone X – motivul vânzărilor scăzute la iPhone 8 și iPhone 8 Plus

Partenerii companiei Apple au remarcat faptul că vânzările la iPhone 8 și iPhone 8 Plus nu se ridică la estimările inițiale. Acest lucru se întâmplă pentru că majoritatea fanilor Apple așteaptă ediția aniversară.

Reprezentanții unui operator de telefonie mobilă din Canada, s-au plâns că vânzările sunt cu mult mai mici decât se așteptau. Este o situație inedită, atât pentru operatorii de telefonie mobilă, cât și pentru cei de la Apple.

Se pare că nu doar piața din Canada se confruntă cu o astfel de problemă. Nici în Europa, clienții nu par să își dorească atât de mult iPhone 8.  Motivul pentru care Apple a ajuns în aceste circumstanțe este acela că ediția aniversară a eclipsat tot ce e în jurul său. Fie că este vorba de smartphone-uri ale companiei Apple sau ale altor companii, vânzările sunt foarte mici.

După lansarea iPhone X, vânzările Apple vor crește

Analiștii sunt de părere că această situație se va încheia odată cu lansarea celebrei ediții aniversare, iPhone X. Reprezentanții celui mai mare operator mobil din Canada este de părere că vânzările la iPhone 8 și la iPhone 8 Plus vor crește după lansarea lui iPhone X. Unii analiști sunt de părere că mulți clienți vor opta pentru aceste modele. Motivul va fi prețul destul de mare cu care se va vinde iPhone X.

Datorită vânzărilor atât de slabe, cei de la Apple au decis să reducă producția de iPhone 8 la jumătate. Acest lucru se va întâmpla după ce va avea loc lansarea lui iPhone X. Cei de la Apple sunt conștienți de conul de umbră în care au plasat celelalte modele, prin intensa promovare făcută modelului aniversar.

Apple vrea să evite acumularea de stocuri foarte mari, mai ales înaintea sărbătorilor de iarnă. Reprezentanții companiei sunt de părere  că iPhone X va fi principala atracție a acestui an. Este de așteptat ca vânzările să fie și ele pe măsură.

iPhone 8 și iPhone 8 Plus vor fi date uitării după lansarea smartphone-ului iPhone X

Conform opiniei analiștilor, iPhone 8 și iPhone 8 Plus nu reprezintă o etapă evolutivă esențială în traiectoria Apple. Aceste două modele par să fi fost doar o tranziție spre telefonul în care Apple a implementat cele mai multe inovații tehnologice – iPhone X.

Procesul de promovare a depășit orice așteptare. Rămâne de văzut dacă impactul ediției aniversare va fi cel estimat de către compania Apple.

Sursa: iphoneitalia.com