0

iPhone X – febra dinaintea lansării

Fanii stau deja la cozi imense în fața magazinelor Apple

Mai sunt doar câteva ore până la lansarea celebrei ediții aniversare iPhone X. Așa cum era de așteptat, cozi imense s-au format în jurul magazinelor Apple. Fanii s-au instalat din timp, pentru a fi siguri că vor putea achiziționa smartphone-ul atât de lăudat de către cei de la Apple – iPhone X.

Președintele companiei Apple, Tim Cook, a precizat într-un interviu recent, faptul că iPhone X ar fi trebuit să apară pe piață abia în anul 2018. Lucrurile au mers însă mai bine decât în planurile inițiale. Așadar, mâine, 3 noiembrie, iPhone X va fi prezent în magazinele Apple. Cozi uriase s-au format deja în fața magazinelor Apple.

Chiar dacă pare greu de crezut, există locații în care fanii se calcă în picioare pentru a putea cumpăra smartphone-ul iPhone X chiar în ziua lansării.

În Asia, magazinele Apple au fost deja luate cu asalt. Unii așteaptă să-și ia comenzile, alții speră să poată cumpăra un iPhone X. Angajații magazinelor Apple fac față cu greu aglomerației de clienți.

Cu siguranță, situația nu este singulară. Cozi imense se vor forma și la magazinele din SUA sau Europa. În ciuda zvonurilor care vehiculau ideea că iPhone X nu va fi printre preferințele clienților, mai ales din cauza prețului mare, fanii Apple par să treacă peste toate aceste impedimente.

Să nu uităm că prețul unui smartphone iPhone X este de 1000 de dolari. Este un preț destul de mare comparativ cu celelalte modele de smartphone de pe piață. De luat în calcul sunt, însă, inovațiile. Se pare că acestea sunt punctele forte de atracție pentru fanii Apple.

iPhone X – febra dinaintea lansării

Din păcate, lansările celorlalte modele de smartphone Apple nu au avut parte de o atenție atât de mare din partea clienților. iPhone 8 și iPhone 8 Plus nu au fost atât de așteptate ca ediția aniversară. Compania Apple și-a dorit un mare succes. Campania de promovare a fost una bine gândită… și rezultatele par să fie pe măsura eforturilor. Așa cum vehiculează presa asiatică, se pare că avem de-a face cu un adevărat fenomen – febra dinaintea lansării.

Până în acest moment, cozile formate sunt deja uriașe. Până dimineață, se estimează că numărul celor care vor mai ocupa un loc în cursa pentru un iPhone X, va crește.

Două locații în care cozile au deja proporții imense, sunt Tokio și Singapore. Se pare că aici, majoritatea utilizatorilor de smartphone sunt fani Apple. Martori care locuiesc în preajma magazinului Apple din Singapore au declarat că sunt câteva persoane care s-au așezat în fața magazinului încă de miercuri. De atunci și până acum, sute de oameni se înghesuie în fața magazinului, sub vizorul atent al presei.

Unul din tinerii singaporezi care se aflau la coadă a declarat jurnaliștilor de la NewsAsia: „Am venit pregătit ca pentru tabără. Mi-am luat un  cort, pâine și apă. iPhone X este destul de scump, dar este ediția aniversară, așadar, prețul este unul justificat”.

Un alt tânăr a recunoscut că nu vrea să cumpere smartphone-ul. Totuși, are câteva ore bune de când s-a instalat la coadă, în speranța că va reuși să vândă locul. Se pare că mâine, locurile la coadă se vor transforma într-o adevărată afacere.

Sursa: Channel News Asia