0

Prezentarea oficială a smartphone-ului iPhone 8 și prețul acestuia

Data la care va avea loc prezentarea oficială a smartphone-ului iPhone 8 a fost dezvăluită de către Mac4Ever. Se pare că site-ul a avut ca sursă operatorii de telefonie mobilă din Franța. Aceștia au intrat în posesia informației direct de la compania Apple.

Smartphone-ul mult așteptat, iPhone 8, va fi lansat în această toamnă, iar operatorii de telefonie mobilă din Franța au lansat zvonul potrivit căruia prezentarea oficială va avea loc pe 12 septembrie. De data aceasta, s-ar părea că informația are ca sursă compania Apple. Până acum, previziunile prezentate celor de la Mac4Ever nu au dat greș niciodată.

Deși informațiile vehiculate recent susțineau că prezentarea ar putea avea loc în jurul datei de 6 septembrie, iată că Apple lansează informația potrivit căreia smartphone-ul iPhone 8 va fi dezvăluit presei și publicului larg pe data de 12 septembrie.

Departe de a fi superstițioși, cei de la compania Apple mai au în palmares prezentări de iPhone în zile de marți. La fel au ales și în cazul smartphone-ului iPhone 8.  Din istoricul prezentărilor de până acum, totuși, ziua de miercuri a fost cel mai frecvent folosită de Apple pentru evenimente de această anvergură.

Apple a dezvăluit această informație operatorilor de telefonie mobilă. Aceștia au nevoie de timp pentru realizarea materialelor necesare în procesul de promovare.

iPhone 8 va fi prezentat oficial pe data de 12 septembrie. Paginile web ale operatorilor de telefonie mobilă trebuie să fie la curent cu informațiile referitoare la aspectul și caracteristicile noului smartphone, înainte de această dată. Echipele de programatori au nevoie de un instructaj special, care să facă din prezentarea oficială un eveniment cu adevărat elevat, pe măsura așteptărilor clienților.

Prezentarea oficială din data de 12 septembrie nu va viza doar smartphone-ul iPhone 8, ci și iPhone 7S. La trei zile după marele eveniment, începând cu data de 15 septembrie, clienții vor putea face precomenzi pentru ambele produse.  De ce s-a ales această dată? Ei bine, 15 septembrie este data la care zvonurile spun că Samsung va lansa oficial Samsung Galaxy Note 8.

Lansarea smartphone-ului iPhone 8 și iPhone 7S va avea loc pe 22 septembrie 2017. Există însă și zvonuri care vehiculează data de 29 septembrie pentru lansarea iPhone 8 și 7S.

Prețul smartphone-ului iPhone 8 a fost și el confirmat de către cei de la Apple. După cum se știe, iPhone 8 este modelul care a suportat cele mai multe schimbări tehnice inovative.  Cienții Apple se așteaptă deja la un preț pe măsură. Se pare că iPhone 8 va costa 1000 de dolari în SUA. În Europa, lucrurile ar putea fi diferite. Prețul unui iPhone 8 ar putea ajunge la 1100 de euro (acesta ar include toate taxele). Pentru stabilirea acestuia, cei de la compania Apple au luat în calcul și prețul pe care îl va vehicula Samsung pentru Galaxy Note 8. Astfel, Apple nu poate vinde un smartphone iPhone mai ieftin decât ceea ce oferă Samsung.

Cercetările de piață spun că există mulți clienți Apple care nu își permit achiziționarea unui iPhone 8. Este bine de știut că atât în America, dar și în Europa, operatorii de telefonie mobilă pot face abonamente lunare. Acestea vor fi de minim 50/60 de euro pe o durată de  2 ani, cu un avans de 200 de euro pentru achiziționarea noului smartphone.

Surse: iphoneitalia.com, Mac4Ever.com.