0

Un iPhone 7 a supraviețuit 13 ore într-un lac din Rusia

Un incident cu un iPhone 7 Plus petrecut in Rusia, demonstrează capabilitatea unui iPhone 7 de a fi rezistent la apa.

Un rezident al orașului Yakutsk din Rusia și-a scăpat telefonul, un iPhone 7 Plus, într-una din găurile făcute in gheată pentru a pescui.

Pentru că nu a reușit să îl recupereze imediat, iPhone-ul a fost lăsat în apă peste noapte până când un prieten al proprietarului, capabil să se scufunde în apa rece, i-a sărit în ajutor.

https://www.instagram.com/p/BPhK8ocg25f/?taken-by=emfedor1983

Scafandrul, identificat ca Fedor cu ajutorul unui cont de Instagram, a explicat că a trebuit sa încerce de trei ori până când a reușit să recupereze iPhone-ul din apa rece.

La scurt timp după ce a fost scos din apă, device-ul a pornit fără nici o problema, arătând că nu a fost afectat de faptul că a fost scăpat și lăsat în apa rece timp de 13 ore. Înainte de a fi scăpat în apă, se crede că telefonul avea 35% baterie.

Odată ce a fost scos din apa rece și returnat proprietarului, acesta a constatat că mai avea 19% baterie.

test iphone 7

iPhone 7 nu este chiar un device rezist la apa.

Conform testelor, telefonul este capabil să supraviețuiască unei scufundări de până la un metru adâncime timp de 30 de minute.

Acesta a fost intenționat mai mult pentru scăpările accidentale în apă, cum ar un accident la piscină sau pe plaja.

scafandru care a scos un Iphone 7 din apa inghetata

Apple a proiectat iPhone 7 cu rezistența la apa in minte, adăugând adeziv și cauciuc pe carcasă pentru a preveni sau pentru a limita infiltrarea apei sau a prafului.

Modelul anterior, iPhone 6s, are rezistență parțială la apă, cu adeziv și sigilii adăugate strategic în interiorul carcasei pentru a ajuta la protejarea device-ului.

Apple a decis să nu facă reclamă la aceasta trăsătura.

Dacă aveți probleme cu Iphone 7 vă recomandăm să citiți acest tutorial sau să vizitați secțiunea inlocuire display Iphone 7.