0

LG G6 – stil, putere, inovație

Un singur lucru nu putem spune despre LG G5 și anume că este plictisitor. Telefonul este echipat cu două camere principale și cu un modul ce se poate schimba. Dar haideți să vedem cum va arăta următorul flagship al companiei LG.

Să trecem la subiect

  • Despre ce este vorba? Despre viitorul smartphone al companiei LG 
  • Când va fi lansat? Cel mai probabil în luna Aprilie 2017
  • Cât va costa? În jur de 600 de dolari

Data lansării

Dacă privim in trecut, LG G5 a fost anunțat în Februarie 2016 și lansat în Aprilie, așa că noi ne așteptam ca și de data aceasta, G6 să fie lansat tot în luna Aprilie. Totodată și compania LG a anunțat că va lansa device-ul „în viitorul apropiat”.

Odată ce a fost anunțat, nu va trebui să mai așteptăm mult până când îl vom putea cumpăra. Conform unor zvonuri, cei de la LG doresc să scoată device-ul pe piață cât mai aproape de data anunțată, așa că ne putem aștepta ca telefonul să apară în magazine la sfârșitul lunii Februarie sau începutul lunii Martie.

Design

Se spune că LG G6 va avea un design îmbunătățit față de modelele anterioare. Unele surse susțin că LG va folosi tempered glass pentru noul său telefon. Dacă privim la LG G5, acesta are o carcasă din aluminiu vopsită, mulți fiind nemulțumiți de acest lucru. Fiind din sticlă, s-ar putea să nu fie la fel de durabil, însă vom plăti prețul unui telefon cu design mai atragător.

Totuși este posibil ca LG G6 să nu fie din sticlă ci din metal. Conform celor de la @OnLeaks, G6 va avea „un spate confecționat dintr-un metal reflexiv”.

Dimensiunile noului device, aparent sunt de 148.8 x 72.3 x 8.3 mm fiind foarte asemănător cu G5, însă cu margini mai subțiri.Oricare ar fi design-ul, conform celor de la LG, atenția lor este îndreptată către „estetică și grad de utilizare”.

Display

Nu sunt prea multe mistere legat de ecranul lui G6, fiind dezvaluit de către cei de la LG Display. Acesta va avea 5.7 inch QHD Display cu un aspect ratio 18:9 fiind mai lung decât majoritatea ecranelor. Datorită acestui lucru, rezoluția ecranului va fi de 2880 x 1440 pixeli și o densitate de 564 ppi. Față de generația anterioară, acest ecran va folosi cu până la 30% mai puțină baterie având o performanță crescută a touch-ului și o vizibilitate crescută la lumina soarelui.

Camera și bateria

Nu sunt zvonuri legate de camera, dar putem presupune că va avea două camere principale, la fel ca și predecesorul său G5. Este de așteptat ca LG să aducă îmbunătățiri la acest capitol, probabil mai mulți megapixeli și un zoom optic mai bun.

Despre baterie nu putem spune prea multe, doar că, unele surse susțin că va fi detașabilă, deși nu toți sunt de acord cu asta.

Performanțe

Și la acest capitol sunt puține informații, însă noi credem că va avea un procesor Snapdragon 835, ca multe dintre smartphone-urile anului 2017. Totodată, un minim de 4GB RAM va fi inclus, însă mai mult ca sigur va avea parte de un boost la 6GB așa cum multe dintre smartphone-urile anului 2017 au fost echipate.

Preț

Conform celor de la LG, G6 va avea un preț similar cu cel pe care l-a avut și G5, undeva în jur de 500$-600$.