0

Samsung a făcut anunțul oficial: Noul Note 8 se va lansa pe 23 august 2017 în New York

A rămas mai puțin de o lună până la lansarea noului Samsung Note 8, iar unul din reprezentanții companiei a declarat recent, într-o conferință de presă, că Note 8 va fi pus în vânzare în septembrie sau octombrie, în funcție de regiune.

Oficial, smartphone-ul va fi dezvăluit publicului în cadrul unui eveniment de presă care va avea loc pe data de 23 august, la New  York. Dincolo de zvonuri, presa a intrat în posesia unui document care atestă faptul că începând cu 25 august va fi organizată o promoție denumită „Screen Assure”, promoție care va dura până pe 14 noiembrie. Pentru Note 8, această dată ar putea reprezenta debutul perioadei de precomandă.

Pentru cei care așteaptă cu nerăbdare noul smartphone, zvonurile lansate de un provider de telefonie mobilă din Coreea de Sud, spun că acesta va fi scos la vânzare în jurul datei de 15 septembrie, însă această dată se referă la piața coreeană. Totuși, noul smartphone va fi regăsit și în celelalte regiuni ale lumii, într-un timp relativ scurt.

Cât despre preț, se vehiculează ideea potrivit căreia Note 8 va costa în jur de 1000 de dolari sau poate chiar va depăși această sumă, însă va veni cu specificații inovative: va avea un ecran Infinity Display mai mare și un sistem de camere foto duale, pe lângă S Pen. Telefonul preia liniile ecranului de la S8, Infinity Display fiind un succes pentru Samsung. Există însă și diferențe, iar acestea se observă mai ales la colțurile ecranului, cele de pe Note 8 fiind mai mici și oferind astfel mai mulți pixeli pentru display.

Ca dimensiune, Note8 va fi ușor mai înalt în comparație cu S8, dar și mai pătrățos, caracteristică specifică familiei Note. Începând cu procesorul Snapdragon 835 sau Exynos 8895, caracteristice ar putea fi similare cu cele de la Galaxy S8, dar diferențe vor exista la capitolul memorie și stocare. Este de așteptat o memorie de 6GB, în loc de cei 4GB cu care Samsung și-a obișnuit clienții. Variantele de stocare ar putea fi de 64 și de 128GB. Ca element inovativ, Samsung a introdus camera duală, primul dispozitiv de acest gen montat pe un telefon produs de către Samsung.

La ultima conferință de presă susținută cu analiști, reprezentanții Samsung au dat detalii referitoare la la veniturile din acest an, însă au dezvăluit și o nouă informație despre Samsung Galaxy Note 8. Astfel, viitorul telefon ar urma să fie perfect pentru cei care accesează conținut multimedia.

„Seria Galaxy Note, lansată inițial în 2011, vine cu o serie de funcții multimedia, între care amintim display-ul mare și accesoriul S Pen”, spune directorul, care adaugă că Note 8 „va avea funcționalități multimedia mai avansate”, precizează sammobile.com.

În ceea ce privește culoarea, se pare că Deep Blue este numele noii variante, însă vom regăsi și clasicele Black și Orchid Gray. Pentru moment nu se știe dacă Samsung Galaxy Note 8 va avea și alte variante de culori, dar se știe cu certitudine că Samsung Galaxy Note 8 este unul din smartphone-urile cele mai așteptate ale acestui an… iar seria așteptării continuă cu Galaxy S9, despre care zvonurile spun că vor fi lansate la începutul anului viitor.

Surse: express.co.uk, cnet.com