0
Samsung galaxy s7 glassgsm service gsm suceava

Samsung Galaxy S7 – Review

 Update: Samsung a lansat noul flagship al companiei și anume Galaxy S8.

Pe scurt, Samsung Galaxy S7 este un telefon excelent, dar deja sunt câteva zile de când a fost lansat Galaxy S8 și deja cei care au reușit să testeze noul device de la Samsung susțin că este cel mai impresionant telefon din toate timpurile. Mai multe detalii despre noul flagship al companiei Samsung vei găsi aici.

Design-ul lui Galaxy S7 este similar cu modelul din 2015 Galaxy S6. Unii susțineau că ar fi trebuit să fie numit Galaxy S6S, dar dacă analizăm mai amănunțit device-ul vom observa că modelul din 2016 are mai multe îmbunătățiri decât am spune la prima atingere. Dacă te uiți la varianta curbată a design-ului, Galaxy S7 nu este nici pe aproape asemănător cu Galaxy S7 Edge pe când S6 era asemănător cu S6 Edge. Varianta cu display-ul curbat este puțin mai mare ducând device-ul in zona Phablet.

Device-ul de 5.1-Inch impune un preț ce îl plasează pe primul loc în topul telefoanelor. Totuși, față de predecesorul său, acesta vine doar în varianta de 32GB spațiu intern de stocare.

Samsung Galaxy S7 – preț și data lansării

GalaxyS7 Unboxing glassgsm service gsm suceava
 • Lansat în Martie 2016
 • Prețul la lansare: 750 de dolari

În Marea Britanie vei găsi device-u la impresionantul preț de 450 de lire sim-free, în timp ce utilizatorii din Statele Unite ale Americii vor plăti 199 de dolari cu un contract pe doi ani sau 669 de dolari unlocked.

Aceste prețuri sunt asemănătoare cu modelul de 32GB Galaxy S6. Cel puțin Samsung nu încearcă să facă vreo schimbare la acest capitol. Totuși este destul de ieftin față de device-urile similare de la ceilalți rivali.

Odată cu lansarea lui Galaxy S8 se subînțelege și faptul că prețul lui Galaxy S7 va scădea în curând. Ne vom menține atenția asupra prețului lui Galaxy S7 însă cel mai probabil acesta va scădea atunci când va ieși Galaxy S8 pe piața și asta se va intampla la sfârșitul lunii Aprilie.

Design

Samsung galaxy s7 glassgsm service gsm suceava
 • Design similar cu modelul din 2016
 • Marginile curbate de pe spate îl face să fie mai ușor de ținut în mâna
 • Acum rezistența la apa îi adauga încă un nivel de siguranță

La prima privire vei fi iertat dacă vei crede că Galaxy S7 arată identic cu Galaxy S6. Și asta pentru că este. Samsung a refolosit materialele premium din sticlă și metal folosit la S6. Putem observa că în sfârșit producătorul trece de la materialele din plastic la ceva premium oferind un aspect mult mai atrăgător device-ului. Dacă te vei uita mai atent vei observa diferențele subtile ce fac ca Samsung Galaxy S7 să arate mult mai bine.

Colțurile sunt mai rotunde, carcasa din aluminiu fiind prinsă ca într-un sandwich între sticla frontală și de cea de pe spate. În timp ce Galaxy S7 are același display de 5.1-Inch ca și Galaxy S6, Samsung a reușit să reducă din grosimea marginilor din jurul ecranului.

Aceasta îți oferă o dimensiune de 142.4 x 69.6 x 7.9mm, ultimul număr fiind cel mai interesant. Cu o grosime de 7.9mm a lui Galaxy S7, acesta este cu 1.1mm mai gros decât S6 dar ținându-l în mâna nu vei realiza acest lucru.

Display

samsung galaxy s7 display glassgsm suceava
 • Unul dintre cele mai bune display-uri de pe orice smartphone
 • Culori clare, contrast excelent
 • Auto luminozitate bună și vizibilitate crescută la lumina soarelui

La prima vedere, ecranul lui S7 pare a fi la fel ca cel de 5.1-Inch, QHD Super AMOLED de pe Galaxy S6. Rezoluția este la fel și anume 2.560 x 1.400 oferind o densitate de 577ppi. Asta nu e un lucru rău, deoarece ecranul lui Galaxy S6 este excelent, însă Samsung a făcut lucrurile mult mai bune la Galaxy S7.

Specificații și performanțe

Samsung Galaxy S7 Gaming glassgsm suceava
 • Procesor foarte puternic (Exynos în Europa, Snapdragon în US)
 • Viteza excelenta la deschiderea și închiderea aplicațiilor
 • Interfața TouchWiz este mai rafinată
 • Slotul MicroSD este înapoi pentru a extinde memoria

Nu sunt specificații prea directe, deoarece Samsung a ținut neapărat să producă două variante a lui S7, diferența fiind procesorul. Majoritatea utilizatorilor din lume inclusiv Europa, vor găsi un device construit cu un procesor Exynos 8890 octa-core înăuntrul lui Galaxy S7 (model SM-G930F), oferind o perfomanta uriașă.

Camera  

camera Samsung Galaxy S7 glassgsm suceava
 • Cea mai tare cameră de pe piață produce poze briliante
 • Suportă toate formatele, inclusiv RAW
 • Performanță impresionantă la lumină slabă

Mai puțin înseamnă mai mult. Cu toții am auzit această replică, dar este și adevarată? Samsung cu siguranță crede asta când vine vorba de Galaxy S7. Samsung S6 are o cameră impresionantă, noi i-am pus eticheta ca fiind cea mai bună de pe piață în 2015, dar Sud Koreenii s-au jucat cu formula câștigătoare.

Camera de 16MP cu care a fost echipat S6 este eliminată, Galaxy S7 fiind echipat cu o cameră de 12MP.

Autonomia bateriei

samsung galaxy s7 glassgsm suceava
 • O baterie mai mare a îmbunătățit performanța de zi cu zi
 • Va tine cu ușurintă o zi chiar și cu o folosire intensă
 • Modurile power saver funcționează pentru a te ajuta să salvezi baterie

În fiecare an, odată cu lansarea unui nou flagship sper – nu, mă rog – ca cineva să descopere elixirul baterie pe care cu toții îl căutăm. Așa că, a găsit Samsung Sfântul Graal al tehnologiei smartphone în 2016 cu Galaxy S7? Nu. Dar nu te lasă dezamăgit de acest lucru.

Nu uita! Dacă vei avea probleme cu smartphone-ul tău Galaxy S7, echipa GlassGsm este oricând gata să te ajute. Nu ezita să ne contactezi pe pagina noastră de Facebook Glassgsm sau pe site-ul nostru. Aici vei găsi o listă cu toate reparațiile pentru Galaxy S7.