0
iphone 7 și iphone 7 plus red main glassgsm service gsm suceava

Apple a lansat iPhone 7 și iPhone 7 Plus RED – Ediție Specială

Clienții Apple pot de acum să cumpere iPhone 7 și iPhone 7 Plus Red, o nouă versiune care va ajuta la campania împotriva HIV/SIDA.

Apple a anunțat iPhone 7 și iPhone 7 Plus RED Ediție Specială, construit dintr-un finisaj nou din aluminiu vibrant de culoare roșie, pentru a celebra mai bine de 10 ani de parteneriat dintre Apple și RED. Compania oferă clienților o modalitate fără precedent de a contribui la Fondul Global și de a aduce lumea un pas mai aproape de o generație fără HIV/SIDA. Ediția specială iPhone RED este valabilă și poate fi comandată începând cu data de 24 Martie 2017.

Apple

iPhone 7 și iphone 7 plus red backfront glassgsm service gsm suceava

„De când am început să lucrăm cu RED acum 10 ani, clienții noștri au avut un impact semnificativ în lupta împotriva răspândirii HIV/SIDA, deși achiziția produselor noastre, de la originalul iPod nano RED Ediție Specială s-a extins până la produsele Beats și accesoriile pentru iPhone, iPad și Apple Watch,” a declarat Tim Cook. „Introducerea acestui iPhone Ediție Specială în această culoare minunată este cea mai mare contribuire pentru celebrarea parteneriatului cu RED, și abia așteptăm ca produsul să ajungă în mâna clienților.”

RED

iPhone 7 și iPhone 7 plus red glassgsm service gsm suceava

„Apple este cea mai mare companie care contribuie la Fondul Global, contribuind cu mai mult de 130 de milioane de dolari ca parte al parteneriatului cu RED”, a declarat Deborah Dugan. „Combinând eforturile noastre cu cel mai iubit smartphone de pe pământ vom putea oferi acces la medicamentele ARV în zonele din sub-Sahara din Africa, iar clienții au acum oportunitatea de a face o diferență contribuind la Fondul Global prin intermediul achiziționării acestui nou device iPhone RED.”

iPhone 7 și iPhone 7 Plus

iphone 7 și iphone 7 plus red red box glassgsm service gsm suceava

iPhone 7 și iPhone 7 Plus este cel mai bun, cel mai avansat iPhone, echipat cu inovații unice ce vor îmbunătăți felul în care iPhone este folosit zi de zi. Ambele telefoane împărtășesc cea mai populară cameră din lume cu un sistem avansat care face poze și video-uri incredibile ziua sau noaptea, mai multă putere și performanță cu cea mai bună autonomie a bateriei într-un iPhone, cu un difuzor captivant și o gamă variată de culori de la cameră până la display. Toate fiind cuprinse într-un design rezistent la apă și praf. iPhone vine cu iOS 10, care aduce căi mai expresive și animate în Messages, noi modalități de a folosi Siri cu aplicațiile tale favorite, noi design-uri ale aplicațiilor Maps, Photos, Apple Music și News, și aplicația Home, care îți permite simplu și sigur să setezi, să administrezi și să îți controlezi casa, toate dintr-un singur loc.

Scop

iphone 7 și iphone 7 plus red motherchild glassgsm service gsm suceava

Scopul principal al companiei RED este de a oferi acces la programele de salvare a vieților din zona sub-Sahara din Africa. Această zonă este casa a mai bine de două treimi din populația globului cu HIV/SIDA. 100% din banii strânși de RED merg direct la Fondul Global. Aceștia sunt folosiți pentru teste, consiliere, tratamente și programe de prevenție cu scopul de a elimina transmisia virusului de la mame la bebeluși. De când a fost înființat în 2006, RED a generat mai bine de 465 de milioane de dolari pentru Fondul Global, cu mai bine de 130 de milioane de dolari doar de la Apple.

Preț și disponibilitate

  • iPhone 7 și iPhone 7 RED Ediție Specială este disponibil în variantele de 128 GB și 256 GB începând de la prețul de 749 de dolari în Statele Unite pe apple.com și Apple Stores, și la dealer-ii autorizați Apple (prețul poate varia).