0
galaxy s8 ecran glassgsm service gsm suceava

Samsung Galaxy S8 – Review

Samsung Galaxy S8 este un telefon unic și nu vei mai găsi pe piață altul la fel. Pur și simplu te captivează. Într-o lume în care un telefon de clasă mijlocie este destul de bun pentru a îndeplini sarcinile de zi cu zi, Galaxy S8 este incredibil de scump la ora actuală. Însă când vei pune mâna pe el vei înțelege de ce este așa de scump. Ecranul este briliant, cel mai clar și cel mai detaliat oferind o reproducere minunată a culorilor.

Samsung Galaxy S8 nu este perfect. În căutarea unui telefon care să își extindă ecranul cât mai mult posibil, ceilalți factori au fost trecuți cu vederea cum ar fi: plasarea cititorului de amprentă. Dacă îți dorești acest telefon trebuie să te întrebi: îți este confortabil utilizarea scannerului de iris? Dacă ești în căutarea unui dispozitiv cu un ecran mai mare și cu o autonomie a bateriei mai buna, atunci Samsung Galaxy S8 Plus este telefonul perfect. Vezi și review-ul nostru a lui Samsung Galaxy S8 Plus.

Samsung Galaxy S8 preț

galaxy s8 unboxing glassgsm
 • 725 de dolari la liber
 • dacă il comanzi din timp ai prioritari plus un cadou

Samsung Galaxy S8 nu este cel mai ieftin telefon de pe piață. Nici pe departe. De fapt este cel mai scump. Și totul este din cauza acelui ecran spectaculos. Însă, vestea bună este că pe lângă acel ecran mai ai parte și de cel puțin 64 GB stocare internă. Prezenta unui slot pentru card microSD înseamnă că Samsung nu va lansa multiple variante ale acestui telefon.

Samsung Galaxy S8 – data lansării

galaxy s8 ecran glassgsm suceava

Samsung Galaxy S8 este prezent în întreaga lume, în Statele Unite fiind lansat pe 21 Aprilie. Oficial, Anglia și Australia vor primi noul device începând cu 28 Aprilie, dar partenerii oferă posibilitatea de a precomanda telefonul. Această ofertă le va aduce clienților device-ul începând cu data de 20 Aprilie.

Părțile mai puțin bune:

 • a fost adăugat timp senzorilor biometrici pentru a debloca telefonul
 • senzorul de amprentă poziționat într-un loc nepotrivit
 • recunoașterea facială provoacă nervi

Principala problemă pe care o avem cu acest telefon se axează în jurul metodei prin care poți accesa acest device. Majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri se așteaptă să folosească amprenta pentru a debloca device-ul lor. Este o idee bună, este destul de sigură pentru majoritatea utilizatorilor și pur și simplu funcționează. Suntem cu toții de acord. Odată cu lansarea lui Galaxy S6, Samsung a rezolvat problema deblocării folosind senzorul biometric, dar în mod enervant odată cu Galaxy S8 lucrurile s-au complicat. Acum poți debloca telefonul tău folosind fața ta, amprenta sau irisul, crescând astfel nivelul siguranței. Acest lucru face ca Galaxy S8 să fie unul dintre cele mai sigure telefoane de pe piață (presupunând că nimeni nu îți știe codul PIN folosit ca backup).

Un start lent pentru Bixby

galaxy s8 bixby glassgsm
 • Bixby nu își are rostul acum
 • o caracteristică de viitor

O altă mare caracteristică care a fost lansată de Samsung alături de Galaxy S8 este asistentul virtual Bixby. Cei care au folosit Galaxy S3 și S4 își vor aduce aminte că Samsung deja a încercat să egaleze pe Siri cu S Voice, dar a fost un eșec. Ei bine, Bixby este reprezentantul cel mai important al companiei în competiția asistenților inteligenți artificiali și în mod clar cred că pot reuși în ciuda faptului că au întârziat destul de mult la acest capitol.

Design

galaxy s8 ecran1 glassgsm suceava
 • design premium, cel mai bun de pe piața
 • mufa jack rămâne

Device-ul are un design ce arată a fi adus din viitor. Dacă treci la S8 de la Galaxy S5 sau S6 sau de la iPhone 6, atunci vei fi într-adevăr uimit de un telefon care arată de parcă ar fi luat dintr-un film SF. Sticla este curbată pe ambele părți. Datorită popularității lui Galaxy S7 Edge ce a convins brandul sud-korean că este timpul să facă toate telefoanele sale de top să arate rotund. Dacă îți faci griji că vei apasă din greșeală pe marginile ecranului când vei folosi telefonul, noi am aflat din primele teste că acest lucru nu se va întampla.

Ecran

galaxy s8 ecran glassgsm service gsm suceava
 • cel mai bun ecran de pe orice telefon
 • prea înalt pentru a fi folosit cu o singura mâna
 • calitate superioară a filmelor vizionate pe el

Samsung Galaxy S8 are cel mai bun display de pe piața la ora actuală. Știm că acest lucru se spune în fiecare an dar și de data aceasta Samsung a livrat un ecran de nota 10. Culori bogate, contrastul negru și alb este imaculat și totul este foarte clar. Haideți să privim și la dezavantajele evidente: ecranul de 5.8-Inch este probabil prea mare. Știm ca sună ciudat să spunem asta când Samsung a depus ceva efort întroducând acest display masiv într-o forma mai mică însă datorită noii rații de 18.5:9, este incredibil de lung. Este asemănător cu ratia 16:9 widescreen cu care suntem majoritatea obișnuiți dar este puțin mai lung. Asta înseamnă că lungimea ecranului este mai lunga deci nu este nici o șansă să ajungi în partea de sus atunci când utilizezi telefonul cu mâna dreapta când ai nevoie în același timp să ajungi și la butonul back din partea de jos a ecranului.

Noul TouchWiz

galaxy s8 touchwiz glassgsm suceava
 • o noua interfața mai distractivă
 • cel mai puternic smartphone de pe piața

Samsung Galaxy S8 este unul dintre cele mai puternice telefoane pe care le-am testat și dacă cineva nu cumpără un Samsung din cauza interfaței atunci acea persoană trăiește în trecut. Asta nu înseamnă că toată lumea va îndrăgi din prima interfața Touchwiz UI dar să nu te chinui să vezi un telefon Samsung din cauză că nu îți plăcea interfața în 2013 este absurd.

Specificații

Galaxy s8 touchwiz glassgsm service gsm suceava

In mod ciudat Samsung Galaxy S8 nu are cele mai bune specificații de pe piața dar este destul de aproape. Telefonul va veni fie cu Qualcomm Snapdragon 835 sau Exynos 8895 ambele cu 4GB RAM. În timp ce singura capacitate de stocare oferită este de 64GB, cei de la Samsung au creat lângă slotul SIM un slot pentru card microSD care suporta până la 256GB de memorie adițională. Bateria este de 3000mAh și alimentează un ecran cu o rezoluție de 1440 X 2960 pixeli.

Bateria

galaxy s8 baterie glassgsm suceava
 • va ține cu ușurință o zi de cele mai multe ori
 • moduri excelente de economisire a bateriei
 • încărcarea rapidă și Wireless funcționează foarte bine

Autonomia bateriei a lui Samsung Galaxy S8 este una foarte bună. Acest lucru îl confirmă și testele noastre. Galaxy S8 are o baterie de 3000mAh, aceeași baterie ca și la Galaxy S7 și mai bună decât la S6, ar trebui să descurce foarte bine. Pe lângă toate acestea, Samsung a adăugat încărcarea rapidă și wireless. Deci ai destule modalități prin care să te asiguri că nu vei rămâne fără baterie.

Camera

galaxy s8 camera glassgsm suceava
 • specificațiile camerei nu sunt îmbunătățite
 • imaginile inca arată superb
 • unele poze sunt prea expuse

Camera de pe Galaxy S8 este, din nou, una dintre cele mai bune. Principala caracteristică este capabilitatea de a captura imaginea pe care o dorești. Camera de 12MP de pe spate și senzorul frontal îmbunătățit la 8MP fac o treabă minunată chiar și la lumină slabă. Rareori capturând imagini care sunt mai bune decât imaginile văzute în viața reală. Samsung Galaxy S8 este cu ușurintă unul dintre cele mai bune telefoane de pe piața. Probabil unul dintre cele mai bune telefoane lansate vreodată.