0

Samsung Galaxy S8

Un nou an, un nou început, un nou telefon din partea companiei Samsung. În ciuda faptului că Note 7 a fost un eșec din cauza bateriei, coreenii sunt foarte aproape de lansarea unui nou smartphone, iar noi dorim să vă punem la curent cu toate detaliile viitorului device.

Privind în trecut, Galaxy S7 a fost aproape tot ce am putut spera, fiind unul dintre cele mai puternice și stilate smartphone-uri de pe piață. Dar întotdeauna este loc de mai bine. Telefonul nu va fi lansat deocamdată, dar asta înseamnă că Samsung ar trebui să aibă destul timp la dispoziție să implementeze sugestiile venite din partea clienților. Între timp noi am adunat toate știrile și zvonurile despre viitorul telefon al companiei Samsung.

Să trecem direct la subiect

  • Despre ce este vorba? Următorul smartphone de la Samsung
  • Când va fi lansat? În primăvara anului 2017
  • Cât va costa? Probabil în jur de 820 de euro

Cele mai recente zvonuri spun că device-ul va fi lansat pe data de 26 Februarie sau că ar putea fi amânat până în a treia săptămâna din Aprilie. Dacă ar fi să privim la data când au fost lansate modele anterioare, putem deduce că Samsung are obicei-ul de a lansa device-urile sale la începutul fiecărui an.

Haideți să aruncam o privire asupra noilor îmbunătățiri pe care compania Samsung le va aduce viitorului Galaxy S8.

samsung galaxy s8 glass gsm

Conform ultimelor zvonuri, Galaxy S8 va veni cu o caracteristică pe care probabil nu ați văzut-o pe nici un iPhone sau telefon cu Android. Se spune că, Galaxy S8, va avea o interfață de tip Desktop, însă rămâne de văzut dacă se vor confirma aceste zvonuri.

Un nou zvon apărut recent, spune că Samsung își va dezvolta propriul asistent digital pentru Galaxy S8. Dezvoltatorii l-au numit „Bixby” și se presupune că va fi mult mai avansat decât S-Voice.

Display

samsung galaxy s8 glass gsm

Samsung S8 vine cu un ecran de 5.2 Inch cu tehnologie 4K și o interfață fascinantă. Device-ul va avea o rezoluție de 4096 x 2160 de pixeli ce vă oferă cea mai buna calitate video pentru un display HD. Dispozitivul este rezistent la apă și zgârieturi, ecranul fiind protejat de Gorilla Glass 5.

Camera

Un lucru interesant este că telefonul ar putea veni cu un set dublu de camere. Sursele vorbesc de o combinație de camere cu senzori de 12 și 13 megapixeli. Alte surse spun că device-ul ar putea veni cu o singură și mult mai puternică camera foto. Este vorba de o camera ce va avea o rezoluție de 30 de megapixeli, însă este mai ușor de crezut că Samsung va urma modelul Apple în ceea ce privește sistemul dual de camere.

Stocare

samsung galaxy s8 glass gsm

Galaxy S8 va avea un spațiu de stocare intern de 64 GB respectiv 128 GB și va putea fi extins de către un card de memorie extern pana la 256 GB. Un lucru interesant este că acest smartphone va avea un spațiu de stocare intern care va citi și scrie cu o viteza de până la 500mbps.

Procesor

Device-ul celor de la Samsung va avea un procesor octa-cote de 4.2 GHz de la Qualcomm astfel încât, acest smartphone va fi cel mai performant de până acum. Procesorul va fi ajutat și de cei 6GB de RAM puși la muncă.

Bateria

samsung galaxy s8 glass gsm

La acest capitol, Galaxy S8, are un mare avantaj și anume o baterie de 6200 mAh. Noua tehnologie de încărcare wireless 4.0 va oferi posibilitatea de a încărca telefonul până la 80% în doar 30 de minute. Așa că, Galaxy S8, se va încărca într-un timp foarte scurt.