0

Samsung Galaxy S9 în competiție cu iPhone X

Samsung Galaxy S9 – smartphone-ul care vrea să detroneze ediția aniversară Apple

Așa cum era de așteptat, compania coreeană pregătește schimbări majore pentru noul său smartphone, Samsung Galaxy S9. Acesta va avea implementate multe inovații tehnologice. Noutățile în materie de specificații ale modelului Samsung Galaxy S9 sunt determinate de apariția ediției aniversare Apple. Mulți analiști spun că iPhone X ar fi smartphone-ul viitorului.

Pentru că sunt într-o perpetuă competiție, cele două companii aduc mereu inovații tehnologice smartphone-urilor pe care le concep. Cei de la compania Samsung au intuit faptul că Galaxy S9 va fi eclipsat și el de smartphone-ul Apple, iPhone X. Iată de ce, compania coreeană se află în plin proces de perfecționare a smartphone-ului Samsung Galaxy S9. Obiectivul principal este acela ca noul model al companiei Samsung să egaleze sau chiar să depășească performanțele lui iPhone X.

Există zvonuri care vehiculează ideea potrivit căreia Samsung Galaxy S9 va surprinde clienții cu o carcasă inedită, dar și cu multe alte schimbări tehnologice.

Printre alte tehnologii implementate, fanii Samsung se vor putea bucura și de  o cameră duală, la care corenii încă mai lucrează pentru a o perfecționa. Desigur, camera duală nu este o noutate. Samsung Galaxy Note 8 are și el o cameră duală integrată. Clienții așteaptă ca și Samsung Galaxy S9 să aibă această caracteristică, însă îmbunătățită. Cu alte cuvinte, Samsung va respecta tradiția, însă va aduce un plus de inovație care să crească performanțele camerei duale.

Schimbări esențiale va suporta și carcasa. Zvonurile spun că fanii Samsung ar putea fi uluiți de modificările pe care noul Samsung Galaxy S9 le va avea. Configurația smartphone-ului Samsung Galaxy S9 va fi – conform unor informații neconfirmate încă oficial –  similară cu cea regăsită în Samsung Galaxy Note 8. Astfel, cititorul de amprente și camera vor fi într-o singură bucată dreptunghiulară plasată în partea de sus a carcasei.

Samsung Galaxy S9 – inovații tehnologice determinate de concurența cu  iPhone X

După unii analiști, iPhone X este smartphone-ul anului 2017. Unii merg chiar mai departe, susținând că nici în 2018 nu va exista un concurent care să eclipseze caracteristicile smartphone-ului iPhone X. Compania coreeană Samsung are ca obiectiv detronarea ediției aniversare Apple. Astfel, noul Samsung Galaxy S9 va avea, pe lângă alte tehnologii, un sistem de recunoaștere facială… mai performant decât cel implementat pe iPhone X… sau cel puțin așa își doresc cei de la Samsung.

Nu se știe dacă acest sistem de recunoaștere va fi la fel de performant ca Face ID. Se știe însă că cei de la Samsung sunt în plin proces de dezvoltare a unui sistem de recunoaștere performant, care să uimească fanii.

Inițial, cei de la Samsung au vrut să implementeze  un cititor de amprente în ecran pentru Samsung Galaxy S9. Se pare că în realitate, lucrurile vor sta altfel. Samsung Galaxy S9 va avea un procesor cu performanțe mai mari decât modelele anterioare.

Samsung Galaxy S9 se va lansa în prima parte a anului viitor. Compania coreeană este acum în plin proces de căutare a unor inovații tehnologice care să egaleze sau chiar să depășească celebrul iPhone X al celor de la Apple. Analiștii sunt de părere că lansarea smartphone-ului iPhone X va afecta vânzările celor de la Samsung. Iată de ce, compania coreeană lucrează intens la perfecționarea smartphone-ului Samsung Galaxy S9.  Samsung speră ca acest model să detroneze vedeta companiei Apple.

Surse: Forbes