0
5 aplicatii de baza pentru noul tau iPhone

5 aplicații de bază pentru noul tău iPhone

Felicitări! Tocmai ai scos din cutie noul tău iPhone! După ce ai terminat de făcut toate setările Apple de bază, probabil că dorești să îți instalezi câteva aplicații pe noul tău supercomputer de buzunar! Așa că ne-am gândit să îți alcătuim o listă cu cele mai importante aplicații pe care să le instalezi pentru început. Pentru a putea descărca și instala aplicații pe noul tău telefon, deschide App Store aflat pe prima pagina a iPhone-ului și mergi la secțiunea „Căutare”. 

Facebook

5 aplicatii de baza pentru noul tau iPhone

 

La ora actuală, aproape toată lumea folosește Facebook. Prietenii tăi folosesc Facebook. Familia ta folosește Facebook. Colegii tăi folosesc Facebook. Fie că îți place sau nu, va trebui să îți descarci aplicația Facebook pentru a ține pasul cu pozele postate de către prietenii tăi din liceu sau de către rudele tale pe care le-ai mai întâlnit de ceva timp. De câțiva ani, cei de la Facebook au creat o aplicație separată care a preluat funcția Messenger. Nu uita să o instalezi pentru a putea comunica cu prietenii tăi de pe Facebook.

 

Snapchat

Aplicatia Snapchat pentru iPhone

În ultimul an, Snapchat a crescut într-un ritm alarmant fiind utilizat de majoritatea deținătorilor de telefoane Apple, mai ales de către adolescenți. Această aplicație multifuncțională, dacă o putem numi așa, oferă foarte multe posibilități la capitolul entertainment. Camera foto are o mulțime de filtre pentru ca tu să ai cele mai atractive poze. Ca să îți fie munca mai ușoară, Snapchat îți oferă posibilitatea de a distribui pozele tale și prietenilor tăi.

 

Whatsapp

Aplicatia Whatsapp pentru iPhone

Una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie din lume, Whatsapp este perfect pentru a ține legătura cu cei dragi ție și sigur vei dori să o ai instalată și pe noul tău iPhone. Această aplicație funcționează atâta timp cât ești conectat la o rețea wireless sau dacă ai active datele mobile. Poți trimite poze, videoclipuri și înregistrări audio. Totodată poți să iți auzi și vedea prietenii care se află în altă țară fără costuri suplimentare. Mai nou vei putea folosi aplicația și prin intermediul unui laptop sau pc. Trebuie doar să conectezi telefonul prin scanarea unui cod pe care îl vei găsi pe site-ul whatsappweb. Pentru o funcționare fără probleme este necesar ca telefonul dumneavoastră să fie conectat la internet.

 

Instagram

Aplicatia Instagram pentru iPhone

 

O aplicație cu trăsături asemănătoare cu cele de la Snapchat, dar cu o popularitate mult mai mare. Lansat in luna octombrie a anului 2010, Instagram este un serviciu online de photo-sharing, video-sharing și rețetă socială care oferă posibilitatea utilizatorilor să încarce poze și video-uri, să le aplice filtre digitale și să le distribui pe o varietate de rețele sociale printre care și Facebook. Mai nou, Instagram permite utilizatorilor săi să facă live-uri.

 

Youtube

Fie că vrei să asculți ultimele hit-uri în materie de muzică sau că vrei să vezi ultimul episod al vlogger-ului tău preferat, ai nevoie de aplicația Youtube. Site-ul expune o gamă largă de clipuri video create chiar de către utilizatori, incluzând și fragmente din programe de televiziune sau filme. Aplicația îți permite să asculți, să încarci, să creezi playlist-uri și să distribui videoclipurile tale preferate.