0

Animoji și gestionarea lor în iPhone X

Fără îndoială, una din atracțiile maxime ale celebrului iPhone X este Animoji. Aceasta oferă utilizatorilor posibilitatea să se exprime și să comunice cu ceilalți într-un mod original. Aplicația vă ajută să creați mesaje animate, personalizate care implică atât imaginea, cât și vocea.

Cum se gestionează Animoji

Dacă ați achiziționat un iPhone X, iată câteva detalii despre ce trebuie să faceți pentru a gestiona această funcție!

  • Mai întâi de toate, deschideți aplicația Mesaje. Deschideți un nou mesaj sau accesați o conversație mai veche.
  • Se apasă butonul care reprezintă un cerc cu litera A în interior. De aici se selectează butonul pentru Animoji.
  • Se selectează un Animoji apoi utilizatorul trebuie să privească spre iPhone X și să-și încadreze fața în model.
  • Se apăsă butonul Porniți înregistrarea. Astfel, va fi demarat procesul de înregistrare a expresiilor faciale ale utilizatorului și vocea acestuia.
  • Pentru vizualizarea mesajului se apasă butonul cu săgeata arcuită.
  • Dacă doriți să expediați mesajul se apasă butonul cu săgeata în sus.

Cum se folosesc abțibildurile în Animoji

Pentru cei care vor să-și pună în valoare creativitatea, mesajele scrise pot fi însoțite de diverse abțibilduri. Pentru decorarea textului cu abțibilduri  trebuie să urmați acești pași:

  • deschideți o aplicație de abțibilduri
  • se ține apoi apăsat abțibildul dorit și se trage în cadrul conversației.

Salvarea unui Animoji

Dacă ți-a plăcut foarte mult un anume Animoji, ai posibilitatea să îl salvezi. Iată cum poți face această operațiune:

  • se apasă mai tare pe Animoji;
  • se glisează în sus și se atinge Salvați;

Animoji și iPhone X

Marques Brownlee, un youtuber american pasionat de tehnologie mobilă a descoperit recent că Animoji nu necesită toți senzorii de pe TrueDepth.  Într-unul din clip-urile sale, Marques Brownlee arată utilizatorilor de iPhone X că acest lucru este posibil dacă fața este urmărită de către camera frontală a smartphone-ului.

Fanii Apple care au achiziționat un iPhone X și sunt pasionați de mesaje personalizate, au realizat deja clipuri video cu Animoji. Ca răspuns la aceste informații, reprezentanții companiei Apple susțin că nu folosesc doar camera standard pentru asta. Pentru ca totul să funcționeze perfect, e nevoie de proiectorul cu infraroșu și senzorul cu laser. Aceste elemente sunt esențiale în monitorizarea mișcărilor feței în cadrul înregistrărilor.

Dincolo de explicațiile furnizate de către reprezentanții Apple, utilizatorii de iPhone X au demonstrat faptul că aceste componente sunt folosite periodic pentru a monitoriza fața. Totuși, ele nu sunt esențiale. Aplicația se poate folosi în mare parte și fără ele.

Analiștii iau în calcul posibilitatea ca această aplicație să nu mai reproducă cu maximă acuratețe gesturile sau expresiile utilizatorului. Dacă acest lucru se va întâmpla sau nu, vom afla, cu siguranță, în timp. Cert este că reprezentanții Apple susțin că senzorii speciali implementați în camera TrueDepth sunt esențiali în funcționarea Animoji.

Dincolo de controverse, utilizatorii care au achiziționat ediția aniversară Apple își vor exersa inventivitatea cu cele mai interesante creații. Până acum, cea mai mare parte a fanilor Apple au catalogat aplicația drept cea mai remarcabilă inovație implementată pe iPhone X.

Surse: 9to5Mac.com,   pocket-lint.com