0
Cum să folosești o tabletă veche

5 lucruri pe care poți să le faci cu o tabletă veche

Cumpărând o tabletă nouă, nu înseamnă că pe cea veche trebuie să o arunci la gunoi. Noi am alcătuit o listă cu câteva întrebuințări pentru tabletele mai vechi.

Tehnologia avansează cu o viteză amețitoare in ziua de azi. Acea tabletă strălucitoare, nouă, pe care ai cumpărat-o acum câțiva ani în urmă își poate pierde „strălucirea” dacă o vei compara cu noile modele apărute pe piață. Dar decât să abandonezi vechea tabletă pe un raft unde va fi acoperită de praf, îți vom prezenta câteva alternative pe care vechea tabletă încă ți le mai oferă.

Folosește-o ca alarmă

Probabil că mulți dintre voi vă gândiți la tableta voastră ca fiind un bun ceas deșteptător pusă pe noptiera din dormitorul vostru. Este practic. Poți avea un ceas mare, ce vă arată vremea și vă poate trezi dimineața. Alarmele Android sunt inteligente, așa că le poți seta să te trezească în zilele în care mergi la muncă iar în weekend-uri nu. De obicei, folosiți telefonul pentru așa ceva, dar de ce să nu lăsați telefonul la încărcat și să folosiți tableta pentru această sarcină.

Transform-o într-un calendar interactiv 

Poți să pui tableta în sufragerie și să o folosești ca un calendar pentru întreagă familie sau pur și simplu ca un „TO DO LIST”. Google Calendar sau orice altă aplicație Calendar poate fi afișată cu mare ușurință. În mod normal, toate activitățile le ai afișate pe calendarul din telefon sau pe tableta pe care o folosești acum, dar nu strică să ai afișate și pe vechea tabletă din sufragerie.

Sau poți folosi acel spațiu din sufragerie pentru a treia sugestie.

Ramă foto digitală

Nu trebuie să cumperi una nouă, vechea ta tabletă este perfectă pentru așa ceva. Setează un slide show din Picasa sau oricare altă aplicație de poze și afișează pozele tale preferate. Totodată poți să îți încarci biblioteca ta foto pe tabletă și o poți dărui cuiva drag ție. În același timp o poți folosi ca pe o oglindă dacă tableta ta are cameră frontală.

Ajutor de bucătărie

Montează-ți tableta în bucătărie și o poți folosi pentru a căuta rețete culinare pe internet. Dacă știi deja rețetele sau dacă ai terminat de gătit, o poți folosi pentru entertainment ascultând muzică sau vizualizând filme sau emisiuni TV. Poți asculta Radio cu ajutorul diferitelor aplicații precum Pandora, Google Music sau Slacker Radio. Aplicațiile radio funcționează in fundal chiar și pe modelele mai vechi de tablete, așa că poți folosi tableta cautând rețete în timp ce asculți postul tău de radio preferat.

Controlează-ți automat casa

Android lucrează de ceva vreme la Home Automation, așa că poți profita de multe aplicații care îți pot controla automat luminile, termostatul și alte device-uri.

De ce să nu ai un centru de comandă de un poți să îți controlezi întreaga casă. Unele tablete mai vechi vin cu infraroșu incorporat așa că poți să îți controlezi TV-ul și alte device-uri.