0
galaxy note 8 glassgsm

Samsung lansează Galaxy Note 8

Este fascinant. Note 7 va intra în istoria smartphone-urilor ca fiind cel mai mare eșec al companiei Samsung. Totuși, atunci când nu cauza toate aceste probleme, era printre cele mai bune telefoane pe care le puteai cumpăra.

Ce face Samsung mai departe? Acum avem o idee mai bună cu privire la caracteristicile lui Galaxy Note 8 mulțumită lansării lui Galaxy S8 și Galaxy S8 Plus.

Să trecem la subiect

 • Ce este? Următorul Phablet de la Samsung
 • Când va fi lansat? Cel mai probabil toamna lui 2017
 • Cât va costa? Mult, Note 7 costa 850 de dolari

Samsung Galaxy Note 8 – Data lansării

galaxy note 8 ecran glassgsm

Samsung a confirmat deja că Galaxy Note 8 va fi lansat în 2017. În timp ce compania nu a intrat în prea multe detalii despre data lansării, noi ne așteptăm și la un S Pen compatibil Android în această toamnă. Note 7 a fost lansat în luna Septembrie, Note 5 a ajuns în August și Note 4 în Octombrie. Noi ne așteptăm ca Note 8 să ajungă în Octombrie sau Noiembrie cel târziu.

Samsung Galaxy Note 8 – Ecran

galaxy note 8 ecran glassgsm
 • rezoluție 4K
 • ecran de 6.4-Inch
 • încă un display Infinity

Galaxy Note 8 va face din nou seria Note cunoscută pentru ecranele sale, dar de data aceasta nu doar pentru mărime. Prezicem ca Note 8 va fi unul dintre primele smartphone-uri cu o densitate 4K a pixelilor, cu zvonuri convingătoare susținând aceste lucruri.

Samsung Galaxy Note 8 – Design

galaxy s8 ecran glassgsm service gsm suceava

Design-ul lui Note 8 probabil va prelua toate detaliile de la sandwich-ul din sticlă și metal de la Galaxy S8 Plus. Display-ul Infinity de la Samsung nu pare a fi un termen folosit doar la Galaxy S8. Este aici pentru a rămâne. Dar asta înseamnă că nu va fi un buton Home pe Note 8. Se zvonește că Note 8 va avea un ecran sensibil la presiune care va afișa diferite meniuri și opțiuni. Asta depinde de cât de tare vei apasă pe display. Galaxy S8 și S8 Plus are parte de aceasta funcție, însă este limitată doar la butonul Home.

Samsung Galaxy Note 8 – Camera

 • Camera dual-Lens
 • 3x optical zoom
 • Telephoto și lentile wide-angle

Este timpul pentru un upgrade al camerei și Galaxy Note 8 este locul de joacă a lui Samsung pentru a încerca lucruri noi. Senzorul de 12MP de la Galaxy S8 si S8 Plus a rămas la fel ca și la Galaxy S7, S7 Edge și Note 7. Samsung a promis că a îmbunătățit software-ul.

Samsung Galaxy Note 8 – Baterie

Acesta este un subiect sensibil. Bateria lui Note 8 trebuie să fie mare, cam în jurul lui 3.500mAh. Samsung ar putea să aleagă o varianta mai mare: Asus Zenfone MAX are o baterie de 5000mAh. Dar nu ne așteptăm la un număr așa mare. Bateria lui Note 8 nu doar că trebuie sa fie sigură, trebuie să arate sigură. 5000mAh nu arată prea sigur.

Samsung Galaxy Note 8 – OS și performanțe

galaxy note 8 os glassgsm
 • Un procesor puternic de 3GHz+ octa-core
 • Android Nougat sau Android O

Specificațiile lui Samsung Galaxy Note 8 probabil vor reflecta cele de la S8 și S8 Plus, dar ar putea include un boost la capitolul RAM. Cel mai nou telefon de la Samsung a fost lansat în două arome ale procesorului: Qualcomm Snapdragon 835 în US și propriul Exynos 8895 în UK și alte regiuni. Faptul că Samsung produce cu ambele procesoare nu împiedica șansa de a proceda la fel și la Note 8 și într-adevăr este zvonit un Exynos 8895 pentru acest dispozitiv.