0

Apple a intensificat campania de promovare pentru iPhone X

Deși campania de promovare a smartphone-ului iPhone X a început odată cu lansarea ideii de ediție aniversară, zilele acestea, panourile publicitare cu noul telefon au apărut în cele mai mari orașe din lume.  Mai sunt doar două săptămâni până când fanii Apple pot face precomenzi pentru iPhone X. Până atunci, Apple s-a folosit de câteva panouri publicitare imense. Acestea au fost plasate strategic, în cele mai importante puncte ale orașelor mari din întreaga lume.

Printre locațiile care beneficiază de aceste panouri publicitare se află: Toronto, Barcelona, Hong Kong, Londra, Tokio, San Francisco și altele. Se pare că unul din criteriile după care au fost alese locațiile este rata vânzării de iPhone. Imaginile prezintă smartphone-ul iPhone X din diverse unghiuri. Astfel, eventualii clienți pot să observe cât mai bine unele caracteristici ale noului model.

În unele reclame se observă foarte bine carcasa telefonului și decupajul care acoperă aproape în întregime panoul frontal. Cei de la Apple subliniază și data lansării – 3 noiembrie 2017. Astfel, ei desființează astfel zvonurile care vehiculau ideea că iPhone X are probleme la producție și lansarea va fi amânată. Dimpotrivă, modalitatea prin care Apple a ales să-și intensifice campania de promovare dovedește faptul că iPhone X va fi lansat la timp, așa cum a anunțat compania, fără nicio întârziere.

După problemele pe care câteva unități de iPhone 8 Plus pare să le fi avut cu bateria, presa a vehiculat informația potrivit căreia este posibil ca și ediția aniversară să întâmpine astfel de probleme. Unii au fost chiar de părere că Apple are temeri mari în ceea ce privește iPhone X, din cauza noii apariții – Google Pixel 2.

Până în acest moment, cei de la Apple nu au dezvăluit rezultatele propriilor cercetări referitoare la unitățile de iPhone 8 Plus defecte. Totuși, analiștii sunt de părere că numărul foarte mic de raportări nu reprezintă un motiv de îngrijorare pentru companie. Cât despre concurență, Tim Cook a spus într-un interviu acordat celebrei publicații „The Independent” că nu există motive întemeiate de preocupare nici în acest sens. iPhone X promite să fie smartphone-ul care va revoluționa tehnologia telefoanelor mobile.

Așadar, campania de promovare pentru iPhone X a luat amploare, semn că cei de la Apple acționează conform planurilor inițiale. Nu se știe dacă precomenzile vor putea fi onorate în totalitate. Totuși, este posibil ca informațiile referitoare la îngreunarea procesului de producție ale iPhone X să fie doar zvonuri. Niciun reprezentant Apple nu a lansat oficial informații legate de aceste elemente.

Recent, angajații autorizați să testeze ediția aniversară, au primit permisiunea de a-l folosi și în afara campusului. Astfel, pe străzile din Cupertino au putut fi văzuți angajați Apple folosind unități de iPhone X. Aceștia au testat diverse funcții ale smartphone-ului aniversar, au făcut fotografii și videoclipuri. Evident, o parte din aceste fotografii au ajuns imediat în mediul online.

O mare parte din cei care au trecut pe străzile din Cupertino s-au întâlnit cu angajații Apple. Trecătorii au recunoscut modelul iPhone-ul X datorită aspectului deosebit al insulei senzorilor, dar și datorită camerei duale.

În România, iPhone X va fi lansat pe data de 3 noiembrie, dar startul la precomenzi se va da la data de  27 octombrie.

Surse: appleinsider.com