0

Apple Watch 3 cu conectivitate 4G

Mai întâi au exista zvonurile… apoi Apple a confirmat, cu doar câteva ore după apariția acestora, faptul că Apple Watch 3 va avea conectivitate 4G. Informațiile au fost relevate de către  sistemul de operare al HomePod.

După ce sâmbătă noapte presa de specialitate a vehiculat intens această ipoteză, acum ne aflăm în fața unui fapt confirmat, care atestă noile schimbări pentru Apple Watch 3.

Cum vor percepe utilizatorii aceste modificări? Ei bine, Apple Watch 3 cu conectivitate 4G le va permite utilizatorilor sa folosească acest suport pentru funcții în care este implicat internetul.

În acest mod, Apple va transforma Apple Watch 3 într-un smartwatch tot mai aproape de independență. Folosindu-se de conexiunea la internet, Apple Watch 3 va putea prelua singur informații pentru aplicații, dar va permite și redarea de muzică din aplicația Apple Music.

Va fi necesară o cartelă SIM integrată pentru Apple Watch 3 cu conectivitate 4G, însă tratativele Apple cu operatorii de telefonie mobilă sunt deja în desfășurare. Aceste schimbări presupun ca utilizatorii să achiziționeze cartele separate cu abonamente de internet.

Schimbările pe care Apple le implementează acestui Apple Watch 3 fac parte dintre cele mai importante implementări inovative aduse de către companie pentru acest device. În plus, Apple Watch 3 va avea și un nou design, va suferi și modificări la software și va avea o baterie de capacitate mai mare. Presa vehiculează ideea potrivit căreia Apple Watch 3 va fi lansat în septembrie și că va fi disponibil într-o paletă variată de culori și mărimi, însă se așteaptă ca și prețul să fie unul pe măsură.

În ceea ce privește ecranul, se pare că nu vor exista diferențe uimitoare față de modelele precedente, atu-ul noului model fiind bateria și capacitatea sa, mult mai generoasă decât la modelele anterioare.

Pentru Apple Watch 3, o schimbare majoră va fi trecerea de la OLED la tehnologia micro led, tehnologie care va oferi luminozitate mai mare cu un consum mult mai mic, astfel că Apple Watch 3 va sta mai multe zile încărcat.

E nevoie și de o cameră pentru Apple Watch 3? Acest lucru nu a funcționat la Samsung Gear 2, însă Apple mizează pe o cameră pentru selfie și pentru apeluri video Face Time. Ecranul ar putea fi pătrat, iar Apple va introduce 3D Touch, oferind astfel, extra funcții. Va exista și un sistem de monitorizare a respirației. Cu ajutorul Home Pod-ului s-au detectat câteva posibile caracteristici care includ noi sporturi pentru aplicația Workout: fitness acvatic, polo, wrestling, yoga, antrenament de dans și antrenamente cardio.

Se așteaptă ca Apple Watch 3 să fie lansat în această toamnă, iar Apple va prezenta noul device într-un design nou. Strategia de creștere a vânzărilor implică un aspect nou pentru Apple Watch 3, dar și implementări inovative, utile și fascinante pentru utilizatori. Este de așteptat ca Apple Watch 3 să întrunească toate modificările suferite de predecesorii săi, devenind mult mai mult decât un ceas inteligent. Până în acest moment, toate datele despre aspectul lui Apple Watch 3 poartă caracter de zvonuri, așadar nu ne rămâne decât să așteptăm lansarea din toamnă pentru a ști cu exactitate care sunt caracteristicile noului device.

sursa: techadvisor.co.uk