0

Champagne Gold – o posibilă culoare pentru iPhone 8?

În ciuda unor idei potrivit cărora iPhone 8 ar fi disponibil într-o paletă foarte restrânsă de culori, iată că zvonurile lansate recent dezvăluie alte informații.

Până la lansarea iPhone 8, ipotezele cu posibile caracteristici ale acestuia, continuă să apară. Recent au fost date publicității câteva imagini care relevă posibilitatea unei noi culori pentru noul smartphone. Culoarea aurie, asemănătoare cu cea a șampaniei, poartă denumirea de Champagne Gold. Un raport întocmit de Macotakara a sugerat faptul că noul iPhone nu va fi disponibil în alb, în timp ce unele fotografii postate recent arată că paleta de culori va include: negru, argintiu, alb și champagne gold.

S-au iscat deja controverse referitoare la această ultimă culoare, unii asemănând-o cu o culoare de cupru. Motivul acestor diferențe de percepție este calitatea slabă a fotografiilor expuse.

Pentru moment, informațiile se bazează pe câteva fotografii lansate de MyDrivers, în care sunt prezentate machete în noua culoare: champagne gold. Despre această nouă culoare, unii spun că e mai potrivită machetelor, însă imaginile lansate până în acest moment nu pot fi catalogate drept veridice.

După zvonurile vehiculate până în acest moment, ne așteptăm ca iPhone 8 să fie disponibil în cel puțin patru culori, dar să aibă și o carcasă oglindă, care va reuși să redea imagini cât mai clare. Până la dovezi concludente, se observă faptul că un panou frontal alb pentru iPhone 8 ar fi destul de inestetic din cauza decupajului din partea superioară a ecranului. Așa se explică de ce Apple nu insistă prea mult  asupra acestei caracteristici acum.

Iată alte informații despre iPhone 8: sistemul dublu de cameră este aliniat pe verticală cu ceea ce pare a fi un LED flash încorporat între cele două. iPhone 8 va fi dotat cu senzori 3D atât pe față, cât și pe spate, iar acest lucru implică noi caracteristici, precum îmbunătățirea realității augmentate și autofocus cu laser. Cu ajutorul HomePod-ului s-a descoperit că sistemul de recunoaștere a feței ar putea avea capacitatea de a ne recunoaște fața din multiple unghiuri, ceea ce presupune că nu ar mai fi nevoie să ridicăm smartphone-ul de pe masă pentru ca recunoașterea biometrică să aibă loc. Apple utilizează deja terminologia EnrollTouchID pentru scanerul curent de amprente și se pare că EnrollPearlID va reprezenta un sistem complet nou de identificare biometrică. Este posibil – conform altor zvonuri neconfirmate însă – ca telefonul să ne poată recunoaște chipurile chiar și fără să-l luăm în mână, atunci când este pe birou.

În ultimul timp se vehiculează ideea că următorul iPhone va primi un alt nume de cât cel de „iphone 8”. Daily Mail spune că se va numi „iPhone Pro” și că va costa în jur de 1100 de dolari, iar analistul UBS, Steven Milunovich, confirmă faptul că  modelul de bază va avea un preț mai mare decât al predecesorilor săi. Cât despre vânzări, specialiștii estimează că iPhone 8 va fi un enorm succes, iar Apple va vinde doar în câteva luni după lansare, peste 55 de milioane de unitati.

Producția de iPhone 8 este în plină desfășurare, de aceea zilele care vor urma, vor aduce, cu siguranță, noi informații surprinzătoare despre smartphone-ul iPhone 8.

sursa: idownloadblog.com