0
Cum instalam ios 10 pe iphone, ipad, ipod touch service glassgsm suceava romania blog

Cum instalăm iOS 10 pe iPhone, iPad și iPod Touch?

ios-10-service-glassgsm-suceava-romania-blog

Având în vedere că suntem cu toții interesați să aflăm cum putem instala noua versiune a sistemului de operare IOS 10,în cele ce urmează vă voi explica pas cu pas ceea ce trebuie să știm. Apple va oferi iOS 10 în versiune final pentru toate iDevice-urile ce-l pot rula. Prima metodă de instalare implică folosirea sistemului Software Update, Actualizare Software, iar cea de-a doua implică folosirea programului iTunes pentru a face instalarea. (înainte de a instala iOS 10 este bine sa faceți un backup) Pentru noi toți, cea mai simplă metodă de a instala iOS 10 pe iPhone, iPad și iPod Touch este folosirea sistemului Software Update, Actualizare Software oferit de către compania Apple. Această procedură permite instalarea iOS 10 fără alte bătăi de cap și extrem de simplu, direct din terminalele noastre, fără a mai folosi vreun calculator pentru a face instalarea. Foarte important este să aveți în terminalele voastre minim 2 – 3 GB de spațiu liber. iOS 10 trebuie mai întâi descărcat în iPhone, iPad sau iPod Touch, iar mai apoi va fi nevoie de dezarhivarea fișierelor și instalarea lor, deci vă trebuie spațiu disponibil pentru tot. Pentru a putea face instalarea iOS 10 este necesar ca terminalele dumneavoastră să aibă minim 50% din baterie, sau să fie conectate la o sursa de energie. Este deasemenea bine să fiți conectați la o retea Wi-Fi pentru a instala actualizarea, deoarece pachetul va avea minim 1 GB si veți face mult trafic de date. Datele din terminale nu vor fi șterse în timpul acestei procedure. Pentru a face instalarea în iPhone, iPad sau iPod Touch prin sistemul Software Update, Actualizare Software, va trebui doar să respectați următorii pași:

  • Accesați Settings > General> Software Update, Configurări > General > Actualizare Software;
  • Apăsați butonul Download and Install, Descărcați si instalati. Introduceți codul de siguranță al terminalului vostru (dacă aveți unul și vi se cere);
  • Asteptați ca instalarea să fie facută.

Cea de-a doua procedură de a instala iOS 10 pe iPhone, iPad sau iPod Touch implică folosirea programului iTunes pe care compania Apple înca ni-l mai oferă. Această metodă necesită și descarcarea fișierului de instalare a iOS 10, iar de ea vă puteți folosi dacă nu aveți suficient spațiu disponibil în terminalele voastre pentru a face actualizarea Software. În cazul acestei proceduri nu vor fi șterse datele din iDevice-urile voastre și aveți de asemenea nevoie de o conexiune bună de internet pentru că va trebui să descărcați fișiere de minim 1 GB. Procedura de instalare iOS 10 prin iTunes ar putea dura mai mult din cauza dimensiunii fișierelor descărcate, sau a performanțelor calculatorului vostru. Pentru a instala iOS 10 prin interemediul iTunes trebuie să:

  • Deschideti iTunes și asigurati-vă că aveți cea mai recentă versiune disponibilă;
  • Conectați iPhone, iPad sau iPod Touch-ul vostru la calculator prin USB si autorizați-l daca vi se cere;
  • În partea stângă sus, sub butonul Account/Cont, apăsați pe iconița care arată un iPhone sau o tableta iPad;
  • În meniul central, veți vedea în partea dreaptă marcată versiunea de iOS instalată în terminalele voastre. Sub ea vi se va spune că există posibilitatea de a face update la iOS 10, două butoane pentru Update/Actualizare și Restore/Restaurare fiind disponibile;
  • Alegeți opțiunea Update/Actualizare, fișierul cu iOS 10 va fi descărcat, apoi procedura de instalare va incepe.

În caz că nu reușești să instalezi noul sistem de operare de la Apple pe dispozitivul tău, poți apela oricând la echipa Glassgsm.