0

iPhone 7, iPhone 7S și iPhone 7S Plus – asemănări și diferențe

Datorită unei schimbări relativ majore de design făcute de către cei de la Apple, iPhone 7S ar putea fi mai gros decât iPhone 7. Această informație a fost vehiculată recent de către câteva site-uri străine care urmăresc cu maximă atenție evoluția zvonurilor Apple.

Pentru clienții Apple, această veste a fost cu adevărat surprinzătoare, întrucât toată lumea se aștepta ca iPhone 7S să fie mai subțire decât iPhone 7, aceasta fiind regula de bază în cazul modelelor anterioare. Ei bine, de această dată, se pare că Apple se află în imposibilitatea de a crea un smartphone mai subțire decât modelul precedent.

Deși iPhone 7S va semăna foarte mult ca design, cu iPhone 7, acesta va fi o idee mai mare ca grosime, iar acest lucru se întâmplă din cauza carcasei din sticlă. Schimbări similare vor avea loc și în cazul smartphone-ului iPhone 7S Plus care va avea și el o carcasă din sticlă integrată. Evident, carcasele actuale folosite pentru iPhone 7 și iPhone 7 Plus vor trebui schimbate pentru noile smartphone-uri Apple lansate în toamna acestui an.

Diferența de 0.1 mm dintre carcasa smartphone-ului  iPhone 7S și cea pentru iPhone 7, pare destul de mică, însă chiar și așa, clienții Apple vor fi nevoiți să le schimbe. Totuși, cei care au lansat aceste zvonuri nu au specificat cu precizie diferența de grosime, de aceea, ar fi posibil ca aceasta să fie și mai mare de 0.1mm.

Zvonurile spun că iPhone 7S va avea o grosime de 7.21mm, în timp ce iPhone 7 are 7.1mm. Și aici, este posibil ca realitatea să fie diferită față de zvonurile lansate. Nu ne rămâne decât să așteptăm lansarea noilor modele pentru a verifica diferențele și asemănările. Un lucru este sigur: o mare parte din accesoriile pentru iPhone 7 nu vor putea fi folosite la alte modele, cu excepția carcaselor din silicon care ar putea să se potrivească la modelul iPhone 7S.

Deși iPhone 7S va fi mai înalt și mai lat decât iPhone 7, diferențele nu vor depăși 0.5mm, deci nu vor fi semnificative. Datorită acestor diferențe, camera de la iPhone 7S va ieși în fața carcasei, dar cu 0.25mm mai puțin decât în cazul iPhone 7. Pentru clienții Apple, se pare că aceasta este o veste bună, întrucât design-ul acesta a fost catalogat drept neinspirat de către utilizatori.

De ce nu există mai multe detalii despre caracteristicile smartphone-ului iPhone 7S? Ei bine, zvonurile spun că nu există multe de spus, iPhone 7S fiind foarte asemănător cu iPhone 7.

iPhone 7S, telefonul despre care unii sun că nu va primi această denumire, ci una nedezvăluită momentan, va avea încărcare wireless. Cât despre denumiri, există păreri potrivit cărora, în loc de iPhone 7S și iPhone 8, am putea avea iPhone, iPhone Plus și iPhone Pro.

Se estimează că iPhone 7S va fi lansat împreună cu iPhone 8 în toamna acestui an. O altă diferență este aceea a cantităților produse, iPhone 7S și iPhone 7S Plus fiind produse în cantități mult mai mari. Modelul vedetă al acestei toamne, iPhone 8 va fi mai dificil de fabricat decât celelalte două modele, însă va avea cele mai multe elemente inovative.

Surse: iphoneitalia.com, appleinsider.com