0

iPhone 8 Plus – apreciat de către fanii Apple

Taiwan și SUA – vânzări mari de iPhone 8 Plus

Mulți analiști l-au considerat doar un iPhone eclipsat de către celebra ediție aniversară, dar iPhone 8 Plus a ajuns astăzi cel mai popular model al celor de la Apple. De la lansarea sa și până acum, iPhone 8 Plus a înregistrat vânzări neașteptat de bune pe două dintre cele mai importante piețe.

Fără îndoială, iPhone X este cel mai așteptat telefon al anului. În ceea ce privește vânzările, se pare că iPhone 8 Plus este cel mai bine vândut iPhone al momentului. Acest model a acaparat piața din SUA și Taiwan, vânzările în aceste zone fiind foarte mari.

Se pare că iPhone 8 Plus se bucură de o mare popularitate. Acest lucru se reflectă în vânzările lunii septembrie. În topul vânzărilor de smartphone, în Taiwan, iPhone 8 Plus de 64 GB și 256 GB s-au aflat pe primele două poziții. Deși iPhone 8 Plus s-a clasat în topul preferințelor taiwanezilor, iPhone 8 a ocupat locul 4. Tot în acest top al preferințelor s-a clasat și iPhone 7, model pe care utilizatorii din Taiwan încă îl mai caută.

SUA este și ea o piață în care vânzările de iPhone sunt destul de mari, chiar dacă analiștii sunt de părere că iPhone X va depăși orice așteptare.

Vânzări mari de iPhone 8 Plus, înainte de lansarea smartphone-ului iPhone X

Mai sunt doar câteva zile până la lansarea smartphone-ului iPhone X. Vânzările de iPhone 8 Plus par să fie într-o continuă creștere. Compania LG Display a anunțat că Apple a mărit cererea de ecrane LCD. Aceste ecrane sunt folosite de Apple numai pentru realizarea unităților de iPhone.

Au existat multe zvonuri care au vehiculat ideea potrivit căreia vânzările la iPhone 8 și iPhone 8 Plus nu au înregistrat cote semnificative. În realitate, comenzile celor de la Apple pentru ecranele LCD sunt din ce în ce mai mari. Acest lucru înseamnă că și vânzările de iPhone sunt în creștere. Pentru compania LG Display, creșterea vânzărilor de iPhone înseamnă mai mult profit. Astfel, LG Display și-a crescut profitul trimestrial cu 80%, Apple fiind principalul său client. Având în vedere aceste date, este clar că Apple stă foarte bine la capitolul vânzări de iPhone.

Mai mult decât atât, LG Display estimează o creștere substanțială a  livrărilor de ecrane LCD în următoarele 3 luni. Acest lucru înseamnă faptul că modelele de iPhone lansate în septembrie 2017 vor înregistra vânzări mai mari. Sunt deja câțiva ani buni de când s-a inițiat colaborarea cu compania LG Display.  Apple este cel mai important partener care achiziționează ecranele LCD folosite în iPhone si iPad.

Chiar dacă iPhone X este – după cum susțin unii analiști – smartphone-ul anului 2017, iPhone 8 Plus este o excelentă alegere. Caracteristicile acestuia sunt foarte apreciate în recenziile jurnaliștilor din străinătate. În plus, are și un preț mai mic decât cel al ediției aniversare. Nu se știe cum vor evolua lucrurile după lansarea lui iPhone X. Cert este că iPhone 8 Plus este – pentru moment – cel mai popular iPhone.

Sursa: CNET.com