0

iPhone X – noutăți despre modele și prețuri

Trei modele de iPhone X au fost confirmate de către dezvoltatorul Benjamin Geskin. Acesta a publicat pe o rețea de socializare și prețurile la care cele trei modele de iPhone X vor fi lansate pe piață.

În funcție de spațiul de stocare, iPhone X va fi disponibil în trei noi modele. Compania Apple intenționează să își uimească clienții, oferind, de această dată, o configurație nouă pentru iPhone X sau iPhone 8. După toate zvonurile lansate până acum referitor la numele acestui iPhone, nu ne rămâne decât să așteptăm prezentarea smartphone-ului Apple pentru a ne elucida în această privință.

Se pare că spațiul de stocare standard a fost mărit destul de mult. În acest mod, noile modele vor permite stocarea unor cantități mai mari de continut.

Pentru lansarea care va avea loc în data de 22 septembrie, compania Apple a pregătiti trei versiuni, cu spațiu de stocare de minim 64 GB și maxim 512 GB. Zvonurile referitoare la spațiul de stocare au fost destul de rare. Zilele acestea, dezvoltatorul Benjamin Geskin a dezvăluit pe o rețea de socializare faptul că iPhone X se va vinde în versiuni cu maxim 512 GB spațiu de stocare. Pentru aceste modele, se pare că prețurile vor fi destul de acceptabile pentru majoritatea clienților.

Față de modelele anterioare pe care compania Apple le-a scos pe piață, iPhone X este, într-adevăr, un model inovativ. Acesta va avea un spatiu dublu de stocare în comparație cu celelalte modele.

În 2016, compania Apple a dublat spațiul de stocare standard oferit pentru telefoanele iPhone. Urmând aceeași tradiție,  anul 2017 va aduce inovații similare modelelor de iPhone din seria premium.

  • Iată prețurile la care vor putea fi achiziționate aceste modele:
  • iPhone X 64 GB – 999 dolari;
  • iPhone X 256 GG – 1099 dolari;
  • iPhone X 512 GB – 1199 dolari.

Trebuie subliniat faptul că aceste prețuri vor fi regăsite pe piața SUA. De altfel, pe lângă postările dezvoltatorului Benjamin Geskin, lista cu posibilele prețuri a fost dezvăluită și de către o publicație americană.

Totuși, pentru moment, prețurile rămân cu caracter de „zvonuri” și nu au fost confirmate oficial de către cei de la compania Apple.

Datorită inovațiilor implementate și a schimbărilor de configurație, Apple va avea prețuri mai mari pentru noile modele, față de modelele anterioare.

Tehnologiile și componentele necesare producției de iPhone X sunt achiziționate de Apple la prețuri mai mari. Partenerii companiei au intuit, astfel, posibilitatea de a-și mări veniturile. Apple va lansa smartphone-ul iPhone X pe data de 22 septembrie. Zvonurile spun că stocurile vor fi destul de reduse. Deși livrările de componente au început devreme, nu se știe dacă stocurile vor fi cele concepute inițial de către companie.

Indiferent de cantități, noul smartphone Apple va fi – în curând – prezent pe piață. Se pare că Apple a întâmpinat întotdeauna dificultăți legate de producție înainte de lansări.

Specialiștii estimează faptul că încasările partenerilor Apple care produc componente pentru noile modele se vor mări. Pe lângă costurile legate de ecranele OLED, Apple folosește și alte tehnologii inovative implementate pe placa de bază, pe camera frontală 3D sau legate de alte caracteristici.

surse: iphoneitalia.com, appleinsider.com