0

Noi detalii despre caracteristicile iPhone 7S

Noi detalii ies la iveală despre smartphone-ul iPhone 7S, care va fi lansat în această toamnă împreună cu iPhone 7S Plus și iPhone 8. Vedeta toamnei, iPhone 8, va fi cel care va primi cele mai multe îmbunătățiri. Totuși, cei de la compania Apple susțin că nici celelalte două noi apariții nu sunt mai prejos.

Speculațiile referitoare la caracteristicile inovative ale modelelor S au fost destul de multe, însă nu la fel de multe precum în cazul smartphone-ului iPhone 8. Dincolo de speculații, datele precise despre modelele S sunt foarte puține.

Recent, site-ul technobuffalo.com a intrat în posesia unor fotografii – lansate cel mai probabil de către surse din cadrul centrelor de fabricație ale produsului. Imaginile CAD pe care le-a obținut technobuffalo.com arată un design familiar. iPhone 7S Plus are cameră duală, modelul 7S are cameră cu o singură lentilă. Butonul Home este în partea de jos, iar cel de volum este în partea din stânga. Butonul Power este poziționat în partea dreaptă.

Conform imaginilor, similitudinile modelelor S cu iPhone 7 sunt multe. Astfel, și la iPhone 7 întâlnim cei doi senzori în partea de sus a display-ului. Noile modele, iPhone 7S si iPhone 7S Plus vor avea aceleași ecran LCD, pe care Apple le folosește încă din 2014.

Se pare că schimbările exterioare pentru iPhone 7S  nu sunt majore, lucru cu care Apple ne-a obișnuit deja. Zvonurile spun că Apple ar urma să aibă carcasă de sticlă, la fel ca și iPhone 8.

O altă schimbare, mult așteptată de către clienții Apple, este includerea în iPhone 7S a unui sistem de încărcare wireless. Din fotografiile prezentate rezultă că iPhone 7S va avea o structură din aluminiu. Aceasta va susține ecranul și carcasa din sticlă. Se pare că Apple nu va folosi oțel inoxidabil pentru această parte a carcasei.

Un element de noutate este chip-ul A11, pe care Apple îl va folosi pentru a perfecționa performanțele noilor modele. Rămânde de văzut dacă îl vom regăsi și pe iPhone 7 S și iPhone 7S Plus. Dacă se va întâmpla, atunci vom avea parte și de o îmbunătățire RAM. Se pare că iPhone 7S va avea 7,21mm grosime. Acest lucru l-ar cataloga drept cel mai subțire iPhone Apple de până acum.

Inovațiile pe care Apple le implementează pe modelele iPhone 7S și iPhone 7S Plus nu par să fie uluitoare. Clienții speră ca după lansare, să aibă parte de surprize plăcute. Până în acest moment, informațiile cu caracter de zvon, neconfirmate oficial, nu au dezvăluit un iPhone 7S cu caracteristici inovative care să-i surprindă pe clienți. Dacă lucrurile vor rămâne așa, va exista o mare dezamăgire. Se speră însă, că unele funcții ale noilor modele vor fi dezvăluite abia la prezentarea oficială… și vor fi surprinzătoare.

Întreaga atenție pare să fie focusată pe vedeta lansării din toamna aceasta – iPhone 8. Aici par să se fi concentrat toate ideile noi, toate elementele surpriză care să se asorteze cu așteptările clienților.

Aceleași surse care au dezvăluit imaginile CAD, au relatat și faptul că iPhone 8 s-ar putea numi iPhone X sau iPhone Edition… dar toate acestea rămân la stadiul de „zvon”, până la marele eveniment al toamnei.

Sursa: technobuffalo.com