0

Noul chip A11 pentru iPhone 8

Noul chip A11 pentru iPhone 8 a fost prezentat recent în câteva imagini realizate în Asia.

Accidental sau nu, cei de la Foxconn au dat publicității câteva imagini cu noul chip A11. Se pare că acestea sunt primele fotografii ale chipului A11 pentru iPhone 8.

După cum se știe, de două săptămâni, procesul de fabricare a iPhone 8 este în plină desfășurare. Zilnic, media dezvăluie publicului larg diverse imagini ale componentelor. Acest lucru nu ar fi posibil fără așa-numitele „scurgeri” de informații. Deseori, aceste informații sunt lansate ca strategii de publicitate ale companiei, în procesul de promovare a mult așteptatului iPhone 8.

Până acum, Home Pod-ul a făcut posibilă analiza unor imagini care au conturat în mare parte caracteristicile noului smartphone, însă există și foarte multe elemente care vor rămâne la statutul de „surpriză”… sau cel puțin așa pretind cei de la Apple.

Recent, site-urile asiatice au dat publicității câteva imagini cu noul chip A11. Ce este A11? Este una dintre cele mai importante componente despre care se crede că va fi implementată pe iPhone 8.

În acest chip A11, iPhone 8 va avea un nou procesor îmbunătățit cu 3 GB RAM. Asta înseamnă că iPhone 8 îl va surclasa cu performanțele sale pe iPhone 7 Plus.

Este de așteptat ca toate modelele lansate în această toamnă să aibă chip A11. Cel mai probabil, procesorul A11 va conferi o viteză mult mai mare decât procesorul A10 folosit la iPhone 7 și la iPhone 7 Plus. A11 va determina și o îmbunătățire considerabilă a bateriei modelelor pe care va fi implementat.

Imaginile apărute nu au o rezoluție suficient de bună pentru a concluziona cu exactitate datele. Totuși, ele oferă destulă claritate pentru a deduce faptul că este un chip cu logo-ul Apple. După poziționarea codurilor, ar fi posibil ca acesta să fie pentru iPhone 8.

În cea de-a doua imagine, care prezintă partea interioară a noului chip A11, Se observă și câteva marcaje speciale. Chip-ul A11 va conține memoria RAM și placa grafică. În plus, cei de la Apple ar putea rezerva clienților câteva surprize referitoare la alte componente ale chip-ului A11.

Față de chip- ul A10, iPhone 8 va avea un chip A11 cu mai mulți tranzistori. La capitolul dimensiuni, s-ar părea că va exista o similitudine destul de mare.

A11 implementat pe iPhone 8 va aduce ultraperformanță, însă față de ceea ce se știe deja, clienții așteaptă și surprize. Acesta va oferi îmbunătățiri majore, dar și performanțe ridicate, așa cum este de așteptat de la un smartphone promovat cu atâta intensitate. A11 va conferi performanțe mai mari cu 15% decât aveau modelele anterioare, pe care era implementat chip-ul A10.

Iată câteva din caracteristicile noului smartphone iPhone 8:

  • Display OLED de 5.8 inch, fără margini laterale;
  • Cameră duală;
  • În ceea ce privește memoria, vor exista două versiuni: versiunea de 64GB, care va costa – spun zvonurile în jur de 850 de dolari și un model cu 256GB memorie internă, la prețul de 1.000 de dolari.
  • Se va debloca prin recunoaștere facială.

Sursa: macrumors.com