0
Probleme iPhone 7

Probleme pe care posesorii de iPhone 7 le întâmpină

Compania Apple a recunoscut că există unele probleme cu terminalele sale și a anunțat că iOS 10.0.2 va fi lansat in perioada imediat urmatoare pentru a rezolva unele doleanțe. Desigur că vorbim aici doar despre ceea ce poate fi rezolvat prin software, deoarece problemele hardware nu vor fi rezolvate de catre Apple, deloc, și nici prin înlocuirea unităților. Pe de altă parte există și unele probleme destul de serioase, cum ar fi cea din cauza careia se pierde semnalul GSM pe iPhone 7 după activarea AirPlane Mode. Desigur că avem și problema caștilor sau a adaptorului, care se blocheaza si nu mai raspund la comenzi, sau nu mai redau muzica dupa cateva minute în care nu au fost folosite de utilizator.

Vorbim despre probleme minore, medii, unii dintre clientii celor de la Apple fiind nemulțumiți, așa că orice nu le este pe plac, este rau.

  • pierderea semnalului GSM – vă spuneam mai sus ca Apple a lansat iOS 10.0.2 pentru a rezolva această problemă a iPhone 7 si iPhone 7 Plus, care apare cand este activat Airplane Mode.
  • defectul căștilor EarPods și al adaptorului – aceste accesorii refuză să mai permita controlarea modului in care este redată muzica, sau refuza să mai redea muzica si trebuie reconectate la iPhone 7 si iPhone 7 Plus, dacă terminalele nu sunt folosite timp de cateva minute.
  • autonomia bateriei – chiar dacă Apple a promis ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor avea o autonomie mai bună decât predecesoarele lor, multă lume observă că situația nu stă chiar așa.
  • Plus jet black- se vor zgaria ușor si trebuie protejate, cei care au descoperit zgarieturile sunt putin cam supărați.
  • lipsa portului audio de 3.5mm – compania Apple a eliminat acest port, dar a inclus un adaptor care facilitează conectarea caștilor standard.
  • noul buton Home tactil – unii clienți Apple nu sunt multumiți de această schimbare și modul în care funcționează butonul, deplângând lipsa celui clasic.

Acestea sunt doar o parte din problemele care îi nemulțumesc pe posesorii noului iPhone 7.