0

Samsung Galaxy Note 8 – cadoul ideal de Crăciun pentru cei dragi

Se apropie sărbătorile de iarnă, perioada în care căutăm darurile potrivite pentru cei dragi… și… pentru că cele mai potrivite cadouri sunt legate de tehnologie, iată unul din telefoanele mobile care merită să fie dăruit – Samsung Galaxy Note 8!

Lansat pe 23 august 2017, Galaxy Note 8 nu diferă foarte mult prin dimensiuni de smartphone-ul S8 Plus. Totuși, celelalte caracteristici ale sale fac din Samsung Galaxy Note 8 un telefon adecvat ipostazei de cadou pentru cei dragi.

Iată câteva din cele mai importante caracteristici:

  • Ecran: 6.3 inch cu rezoluție 1440 x 2960 pixels (~521 ppi) – 83.2% screen-to-body ratio
  • Procesor: Exynos – Octa-core (4 x 2.3 GHz & 4 x 1.7 GHz)
  • GPU: Mali-G71
  • RAM: 6 GB, memorie internă: 64 GB
  • două camere de 12 megapixeli spate (f/1.7, 26mm și f/2.4 si 52 mm), 8 megapixeli față cu autofocus ți f/1.7
  • baterie: 3300 mAh
  • sistem de operare: Android 7.1.1
  • Wi-Fi, Bluetooth 5.0, senzor de amprentă,
  • certificare IP68 – rezistă la apă și praf

Samsung Galaxy Note 8 – aplicații, Bixby și alte performanțe

Samsung Galaxy Note 8 a păstrat linia tradițională, având foarte multe aplicații. Unii le consideră inutile, în timp ce altora li se par facilități demne de un telefon cu adevărat performant.

De această dată, asistentul personal, Bixby pare mult mai prietenos. Are un buton fizic şi este capabil să preia comenzile vocale în limba engleză. Cu Samsung Galaxy Note 8, puteți afla, de exemplu, restaurantele din zona în care vă aflați sau prognoza meteo din diverse site-uri de știri. Mai mult decât atât, Bixby poate să recunoască obiecte sau logo-uri, dar și diverse feluri de mâncare.

Samsung Galaxy Note 8 deschide linia telefoanelor Samsung cu sistem dual-camera. Teleobiectivul are zoom optic 2X. Smartphone-ul are și stabilizare optică pentru ambele camere de pe spate. Funcţia Live Focus este similară funcției Portret de pe iPhone 7 Plus, însă s-a dovedit a fi superioară modelului Apple. Live Focus permite modificarea intensităţii fundalului.

Cu App Pair se poate realiza lansarea simultană a două aplicaţii în mod multi-fereastră. Acest lucru se poate face de pe panoul Edge, doar printr-o apăsare pe ecran. O caracteristică importantă a smartphone-ului Samsung Galaxy Note 8 este rezistența la apă și praf. Un alt plus este acela că acumulatorul are o capacitate de 3300 mAh și o autonomie destul de generoasă.

Samsung Galaxy Note 8 – excelent pentru pasionații de fotografie

Samsung Galaxy Note 8 este cadoul ideal de sărbători, mai ales pentru persoanele pasionate de fotografie. Spre deosebire de alte modele de smartphone, Samsung Galaxy Note 8 permite prelucrarea fotografiilor pe telefon. Datorită display-ului destul de mare, fotografiile vor putea fi modificate mult mai simplu. Editarea acestora presupune accesarea unor aplicații care permit reglarea luminozității, a contrastului sau a altor valori precum: white balance, sharpness sau corectare distorsiuni. Se mai poate folosi PicsArt pentru cei care doresc să realizeze colaje de fotografii.

Până să apară celebra ediție aniversară a celor de la Apple, analiștii catalogau smartphone-ul Samsung Galaxy Note 8 drept „cel mai performant smartphone al momentului”. De atunci, lucrurile s-au mai schimbat, însă există utilizatori care susțin că Samsung Galaxy Note 8 excelează la multe caracteristici… așadar, poate fi cadoul ideal pentru cei dragi, mai ales cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

Sursa: androidcenter.com