0

Samsung Galaxy Note 8 – cum gestionezi problemele legate de ecran, baterie și stocare?

Cu siguranță, Samsung Galaxy Note 8 este unul din smartphone-urile de top de pe piața actuală. Ecranul Infinity Display a fost catalogat uimitor de către majoritatea utilizatorilor. Cu o diagonală de 6,3 inci (rezoluţie 1.440 x 2.960 pixeli) ecranul este curbat pe ambele laturi. Unii analiști au afirmat că Samsung Galaxy Note 8 are cel mai bun display de smartphone de până acum. Acurateţea culorilor este incredibilă, contrastul și luminozitatea sunt excelente. Totuși, există utilizatori care întâmpină probleme cu gestionarea smartphone-ului Galaxy Note 8. Se pare că cele mai frecvente dificultăți sunt cele legate de ecran, de baterie și de stocare.

Cum schimbi nuanța ecranului?

În urma sesizărilor făcute de către utilizatori, referitor la nuanța ecranului, compania coreeană a efectuat o actualizare pentru a-și mulțumi clienții. Acum, nuanța ecranului poate fi schimbată. Iată ce trebuie să faceți: intrați în Setări, apoi Ecran, apoi Mod ecran.

Există și posibilitatea ajustării manuale a nivelului de verde, albastru și roșu. Astfel, utilizatorii pot crea nuanțe după propriile preferințe.

Soluții pentru bateria care nu ține suficient

Samsung Galaxy Note 8 are foarte multe caracteristici apreciate de către utilizatori. Nu este și cazul bateriei. Există, din fericire, soluții pentru minimizarea consumul de energie. Una dintre acestea este folosirea imaginilor de fundal de culoare închisă, negru dacă este posibil. Se pare că pixelii culorilor deschise sunt mari consumatori de energie. Astfel, dacă imaginea de fundal pe care utilizatorul a ales-o este de nuanță deschisă, bateria se va consuma mai repede.

Există și aplicații care consumă foarte mult. Pentru a vedea care sunt acestea, se merge în meniul Întreținere Dispozitiv. Aici, utilizatorul poate consulta lista cu aplicațiile și impactul fiecăreia asupra bateriei. Este indicată oprirea Bluetooth și Wi-Fi când utilizatorul nu le folosește, întrucât consumul acestora este considerabil.

Dacă se folosește modul de economisire a energiei, aplicațiile rulate în fundal sunt limitate, iar asta înseamnă un plus pentru baterie.

Galaxy Note 8 – eliberarea spațiului de stocare

Dacă cei 64 GB disponibili pe Samsung Galaxy Note 8 au fost ocupați, instalarea aplicațiilor și fotografierea sunt compromise. Iată ce puteți face pentru a remedia această problemă:

  • Verificați aplicațiile și ștergeți-le pe cele de care nu mai aveți nevoie;
  • În meniul Întreținere dispozitiv există o secțiune de stocare care sugerează curățarea fișierelor inutile.
  • Cardul microSD. Dacă instalați un astfel de card, memoria va ajunge la 256 de GB.

Personalizarea smartphone-ului Samsung Galaxy Note 8

În cazul în care nu vă place ecranul smartphone-ului Galaxy Note 8, există posibilitatea de personalizare a acestuia, prin schimbarea imaginilor de fundal și a aspectului general.

Pentru a face acest lucru, intrati in Setări și alegeți Imagini de fundal și teme. Alegeți temele și imaginile de fundal dorite, iar în acest mod, vă personalizați smartphone-ul.

Sursa CNET.com