0
Samsung Galaxy Note 7

Unde poți să îți înlocuiești telefonul tău Samsung Galaxy Note 7

Compania Samsung se dedică dezvoltării de produse de cea mai bună calitate și tratează cu maximă seriozitate fiecare incident raportat de către utilizatori. Ca răspuns la incidentele Galaxy Note 7 recente, Samsung a demarat o investigație minuțioasă, în urma căreia a descoperit o problemă izolată la celulele bateriei. Numărul cazurilor raportate la nivel global a fost redus, iar în momentul de față se desfășoară o investigație, în colaborare cu partenerii și furnizorii săi, pentru a identifica toate bateriile afectate de pe piață. Pentru că siguranța utilizatorilor rămâne prioritară pentru Samsung, vânzările și livrările de Galaxy Note 7 au fost oprite. Utilizatorii care folosesc deja Galaxy Note 7 sunt rugați să închidă dispozitivele și să revină la telefonul folosit anterior. Galaxy Note 7 va fi înlocuit voluntar de Samsung Electronics România S.R.L., înregistrată la Registrul Comerțului București sub nr. J40/7668/2012, cu atribut fiscal RO, având cod unic de identificare fiscală (CUI) 2269272, cu un dispozitiv nou, începând cu 19 septembrie.

Samsung încurajează utilizatorii de Galaxy Note 7 să beneficieze de avantajele programului de înlocuire, ce oferă următoarele opțiuni:

  • Înlocuirea dispozitivului actual Galaxy Note 7 cu unul nou, începând cu 19 septembrie. Oferta este disponibilă la partenerii Samsung.
  • Utilizatorii își pot schimba oricând actualul Galaxy Note 7 cu un dispozitiv Galaxy S 7 sau S7 edge. Aceștia declară că diferența de preț va fi returnată utilizatorilor, oferta fiind disponibilă la partenerii Samsung.

Până când intră în posesia noului dispozitiv, utilizatorii Galaxy Note 7 sunt rugați să închidă telefoanele Note 7 și să le returneze cât mai curând în magazinele din care au fost achiziționate. Utilizatorii sunt rugați să folosească dispozitivul anterior până la momentul la care vor primi un nou Galaxy Note 7. Dacă nu mai au dispozitivul anterior, aceștia sunt rugați să contacteze serviciul de suport Samsung pentru mai multe informații sau retailerul de la care au achiziționat Galaxy Note 7, pentru a primi un dispozitiv până în momentul înlocuirii actualului Note 7.