0

Samsung Galaxy S9 – noutăți despre ecran

Samsung Galaxy S9 va fi lansat în primăvara anului 2018, iar competiția acerbă cu alte companii producătoare de telefoane mobile a determinat implementarea unor îmbunătățiri prin care fanii să rămână devotați smartphone-urilor Samsung.

Zvonurile spun că cei de la Samsung au mai multe surprize pentru fani. Samsung Galaxy S9 va uimi nu doar fanii acestei companii, ci și pe cei care preferau alți producători.

Mai întâi de toate, Samsung Galaxy S9 va fi diferit prin mărime. Conform unor zvonuri apărute recent în presa coreeană, acesta va fi mai mic decat Samsung Galaxy S8.

Samsung Galaxy S9 – caracteristici ale ecranului

Noul model inovativ al celor de la Samsung va avea un ecran care acoperă o suprafață mai mare din panoul frontal. În acest fel, atât marginea superioară, cât și cea inferioară vor fi drastic reduse.

Pentru că majoritatea telefoanelor actuale au aspect ratio 21:9, compania coreeană s-a gândit să vină cu ceva diferit. Astfel, ecranul Samsung Galaxy S9 va rămâne – spun zvonurile – la 18.5:9. Luând în calcul aceste date, analiștii au dedus faptul că telefonul Samsung Galaxy S9 va fi mai mic ca dimensiuni decât modelele actuale.

Micșorarea marginilor panoului frontal va determina o reducere a dimensiunilor smartphone-ului Samsung Galaxy S9. Lungimea acestuia va fi mai mică, iar acest lucru va reprezenta o schimbare vizibilă esențială. În ceea ce privește lățimea, deocamdată nu sunt informații care să descrie vreo modificare.

Se pare că diagonala nu a fost pe lista schimbărilor implementate de compania coreeană. La fel ca predecesorul său, ecranul smartphone-ului Samsung Galaxy S9 va avea diagonala de 5.8 inch.

Samsung Galaxy S9 – noua inovație a companiei coreene

Unii analiști spun că smartphone-ul Samsung Galaxy S9 nu va fi cu foarte mult mai mic decat Galaxy S8. Totuși, noul model va oferi performanțele așteptate de fani. Cei de la Samsung susțin că modelul anului 2018 va avea toate elementele necesare pentru a fi considerat un smartphone de top al anului 2018. Este de așteptat – speră cei de la Samsung – ca noul model să depășească prin caracteristici celebrul iPhone X al celor de la Apple.

Fără îndoială, diferentele vor exista, deși unii sunt de părere că S9 nu va excela la capitolul inovații. Atât Samsung Galaxy S9, cât și Samsung Galaxy S9 Plus vor avea un ecran de impact. Mai mult decât atât, vor exista și alte caracteristici pe care fanii le vor găsi uimitoare. Acestea sunt așteptările celor de la Samsung, după eforturile îndelungate ale echipelor de ingineri care au lucrat intens la acest proiect.

Obiectivele companiei au fost unicitatea și originalitatea, prin care să se diferențieze net de ceilalți producători. Totuși, este destul de dificil ca aceste două obiective să fie duse la îndeplinire. Ne aflăm într-o perioadă în care ideile inovative sunt, de cele mai multe ori, preluate de la alți producători și îmbunătățite.

Pentru moment, toate informațiile care s-au vehiculat în media despre Samsung Galaxy S9 au caracter de zvonuri. Este foarte posibil ca cei de la Samsung să păstreze secretul asupra unor funcții inovative implementate pe noul model.

Lansarea va avea loc în primăvara anului 2018, dar deocamdată nu s-au vehiculat în presă informații precise referitoare la dată.

Sursa: techradar.com